Grazia podarja: Negovalna izdelka ObeyYourBody

obey_dan_zena_FB_nagradna_2

8. marec, dan, ko praznujemo vse Grazie, je že skoraj tukaj in prav je, da vas ob tej priložnosti še malce pocrkljamo. Za vas je Grazia izbrala samo najboljše – pomirjevalni peeling in karitejevo maslo za telo Obey Your Body.

Ne verjamete? Naj vas prepričamo … Obey Your Body predstavlja celovit pristop k negi kože, ki združuje visokokakovostne sestavine z najnovejšimi inovacijami. S poudarkom na splošno zdravje vaše kože, Obey Your Body prinaša najbolj učinkovite naravne sestavine, ki se ujemajo z vašim sodobnim načinom življenja. Seveda pa je vzdrževanje popolnoma zdrave kože najboljši način, da dosežete najbolj sijoč videz. Obey Your Body si prizadeva to udejanjiti v praksi, tako znotraj kot navzven, z negovanjem kože, ki v vašem telesu najbolje izkorišča naravne procese in tako pomaga ohranjati lepo kožo v vsakdanjem življenju.

Gotovo vas je Grazia premamila in si želite sodelovanja v nagradni igri in privlačne nagrade … Vse, kar morate storiti, je, da poiščete objavo o nagradni igri na Facebooku profilu Grazia Slovenia in pod njo v komentar označite še tri prijateljice, za katere menite, da bi se z veseljem spoznale z Obey Your Body negovalnimi izdelki. Nagrajenki žrebamo v petek, 10.3.2017!

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si