Grazia pozna rešitev do popolne bikine postave!

Poletje je pred vrati, s tem pa tudi skrb, da bi bile v kopalkah videti kar najlepše. Običajno se panika zgodi ravno v aprilu, ko se začnemo zavedati, da nas do zgoče poletne sezone ločita le še dva meseca, nas pa še vedno muči tistih 5 odvečnih kilogramov, ki se kar nočejo in nočejo posloviti. Brez skrbi! Prehranski in fitnes strokovnjaki so vedno na lovu za novimi formulami, ki pomagajo, da se kilogramov oklestimo hitreje, kot smo si sploh upali misliti in pri tem zasijemo v najboljši možni različici sebe. Tokrat vam predstavljamo nuMe – 360° koncept, razvit s strani zdravnikov, osebnih trenerjev, nutricionistov in life coachov, ustvarjen za vse ženske, ki si v svojem življenju želijo popolne preobrazbe. Ne gre le za t.i. kratkotrajno dieto, ampak za zdrav način prehranjevanja, v kombinaciji z redno vadbo, coachingom in postavljanjem sebe na prvo mesto.

nuMe 360° koncept je sestavljen iz:

nuMe ALL IN ONE Slim & Beauty Prehrane – Slim napitki, juhe in ploščice s kolagenom so inovativna prehranska rešitev, za vse, ki si želijo učinkovite izgube prekomerne teže, ali pa za tiste, ki jim čas enostavno ne dopušča pravilnega in rednega prehranjevanja.

NBG Vadbenega Načrta  – Vadbeni načrt vključuje online video treninge, s pomočjo katerega boste dosegale najboljše možne rezultate, pridobile na kondiciji in oblikovale vaše najbolj kritične predele telesa.

NBG Coaching Načrta – Predstavlja t.i. Master Class iz 36 korakov, ki vam omogoča, da si zastavite cilje, identificirate in spremenite slabe vzorce in navade iz preteklosti, identificirate, koliko tehtajo vaše emocije, se soočite z vzroki ter razvijete zdrave navade za celo življenje.

NBG Motivacijskega Načrta – Poskrbi, da ostanete motivirani in izboljšate svojo samozavest z dnevnimi obvestili ter podporo svojega spletnega trenerja in nuMe skupnosti, ki vas bodo vodili do uspeha.

nuMe prehrana za različne namene

nuMe izdelki so namenjeni ali dietetskemu uravnavanju srednje resne in resne debelosti ali pa služijo kot nadomestilo le kakšnega obroka v kombinaciji z zdravo prehrano, ob pomanjkanju časa za redne obroke.

V želji po izgubi odvečnih kilogramov in signifikantni preobrazbi nuMe slim prehrana služi kot edini vir prehrane, v zelo nizko energijski dieti (>800 kcal) s 6 obroki dnevno, v nasprotnem primeru pa se slim juhice, shakei in ploščice s kolagenom dodajo v kombinaciji z drugimi živili, v nizko energijski dieti (1200 kcal). Skrb za pomanjkanje vitaminov in mineralov je z nuMe prehrano odveč, saj s 6 porcijami dnevno zagotovite vašemu telesu vse, kar potrebuje: vitamine, minerale in vlaknine

Rezultati zagotovljeni!

V nizko energijski dieti (>800 kcal), ki vsebuje 6 porcij dnevno, vam nuMe prehranski režim zagotavlja izgubo 1,5 – 3 kg/teden, medtem ko vam vzdržuje vašo mišično maso. Ni še prepozno za bikini postavo!

nuMe kovčke oblikoval Karim Rashid

Priznani oblikovalec Karim Rashid, bolj poznan po projektih v sodelovanju z Gorenjem in Pepsi, je oblikoval multifunkcionalne in razgradljive kovčke, v katere so pakirani nuMe produkti. V nuMe kovčkih bodo dekleta ne le hranila svojih izdelkov, ampak jih bodo lahko brezskrbno nosila s sabo in jih celo kombinirala k svojem dnevnem outfitu.

Znane Slovenke prisegajo na nuMe prehrano

nuMe ambasadorke so punce, ki so uspešne v tem, kar delajo, hkrati pa skrbijo za svojo postavo in dobro počutje, saj vedo, da je leto bistvenega pomena za uspešno kariero. Tako drugačne, a vendar vse tako zelo podobne pri svojem ciljupriti nazaj v svojo najboljšo formo in ustvariti najboljšo podobo sebeIris Mulej je mlada mamica, ki želi priti nazaj v svojo najboljšo formo in izgubiti nekaj odvečnih poporodnih kilogramov. nuMe prehranske izdelke kombinira z rednimi vajami, primernimi za mlade mamice, pri katerih je vedno prisotna njena hčerka IsabellaAjda Sitar je študentka prava, lepotna urednica, blogerka, športnicaVse te vloge ji preprosto časovno ne dopuščajo rednih obrokov, poleg tega pa želi priti nazaj v najboljšo formo, še pred poletjem. Odločila se je za nuMe prehranski režim in mi že komaj čakamo, da vidimo rezultateDoroteji Premužič ličenje in gala dogodki vzamejo ogromno časa in truda, a za brezhiben videz slovenske Kim Kardashian skrbijo prav nuMe slim shakei, ploščice in juhice. Nina Šušnjara med pripravami na modne revije, ustvarjanjem novih kolekcij in delom z manekenkami zmanjkuje časa za redne obroke, zato ji nuMe prehrana služi kot odlična zdrava prehranska rešitev v njenem napolnjenem urniku. Podobno se dogaja tudi podjetnici in oblikovalki najbolj priznanih slovenskih čevljev, ki jih nosijo tudi hollywoodski zvezdniki, Alji Viryent. Ta je med nuMe Shaki s kolagenom našla formulo za popoln zajtrk. Zori Jakopin vsi poznate bolj kot eno izmed ustanoviteljic najbolj žensko obarvanega poslovnega dogodka v Sloveniji imenovanega “500 podjetnic”, ki se je podala na pot preobrazbe podobe svojega podjetja ter hkrati stopila na pot svoje popolne preobrazbe z nuMe, tako navznotraj kot navzven. Bodite pozorni na novo Zori. Se boš pridružila Iris, Ajdi, Nini, Doroteji in Alji na poti do popolne postave?

*Izdelki so brez glutena, aspartama in GMO, brez dodanega sladkorja in primerni za sladkorne bolnike in bolnike s celiakijo.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si