GRAZIA preizkusila tretma plasmage za mladosten videz – to je rezultat!

GRAZIA je za vas preizkusila biostimulacijo kolagena s tretmajem plasmage, na katerega je povabila tudi vas in tri nagrajenke. Pomlajevanje z laserjem Plasmage v Opto centru je gotovo v trenutku in me smo navdušene nad rezultati!

 

Tretma plasmage je neinvazivni poseg, ki pospeši ustvarjanje kolagena,
vlaži kožo in kar je najlepše: ne pusti vidnih znakov po tretmaju.
Razen napete kože!

 

Bralke Grazie o tretmaju plasmage

Simona

„Čeprav sem bila pred tretmajem nekoliko živčna, se je strah hitro razblinil, ko sem spoznala zdravnika mag. Amerja Beharića, dr. med. Sam postopek je bil popolnoma neboleč in zelo sproščujoč, vmes pa sem že čutila glajenje. Takoj po tretmaju sem opazila spremembo na področju okoli ust, manj izrazite pa so tudi gube na čelu. Odločila sem se, da bom tretma ponovila spet čez tri mesece, saj je tudi cena 80 evrov zelo razumna.”

 

Odločila sem se, da bom tretma ponovila spet čez tri mesece.

 

Potem (levo), prej (desno).

 

Irena

„Občutek takoj po tretmaju je odličen! Vesela sem, da se na koži ni pojavila rdečica niti zategovanje, kot je to navadno prisotno pri kakšnih drugih postopkih pomlajevanja. Tretma je bil popolnoma neboleč, hiter in bi ga ne glede na leta priporočala vsem ženskam. Upam, da bo občutek gladkosti še dolgo trajal.”

 

… popolnoma neboleč, hiter in bi ga ne glede na leta priporočala vsem ženskam.

 

Potem (levo), prej (desno).

 

Vida

„Takšno razvajanje si zasluži vsaka ženska v zrelih letih! Občutek na koži je, kot da sem jo zbudila iz globokega spanca, gube so manj izrazite, predvsem na čelu, kjer so zaradi moje mimike še posebej globoke. Kožo sicer vsakodnevno pridno negujem z rednim čiščenjem, obraz in vrat sta deležna bogate 24-urne kreme z zaščitnim faktorjem, pod katero zvečer nanesem še kakšen hranljivi serum, a leta naredijo svoje. Puder je pri meni obvezen, saj imam tanko in občutljivo kožo, ki pa ni bila, na mojo srečo, nikoli problematična.”

 

Občutek na koži je, kot da sem jo zbudila iz globokega spanca …

 

Potem (levo), prej (desno).

 

Zagotovite si svoj termin:

OPTO center, Turnerjeva 17a (Maribor)

www.minus50.si

041/426-300

 

Prikazna fotografija: @Paola Cosentino

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si