Grazia priporoča: Mat ustnice lahke kot zrak!

Bourjois-NEW-Rouge-Edition-SOUFFLE-DE-VELVET-model-visual

Mat ustnice so trend! Nič več v oči padajočega sijaja, pač pa je sedaj čas za močno pigmentirane ustnice z mat finišem. Grazia priporoča Rouge Edition Souffle de Velvet – linijo šmink, ki ne pozna kompromisa med barvo in udobjem. Obogatena je z vlažilnimi sestavinami in je nežno odišavljena z notami borovnice in vijolice, njena žametna formula daje mehak občutek in poskrbi za 10-urno vlaženje, udobna tekstura pa deluje kot balzam. Nanesite fino in mehko tančico na ustnice z lahko, svilnato teksturo za občutek golih ustnic. Mat učinek lahek kot zrak je rojen!

Kaj torej ponuja celotna linija Rouge Edition Souffle de Velvet? 8 zardelih barv! Linija ponuja roza, viola in oranžne odtenke. Na voljo je celo odtenek v barvi karamele!

Kateri “Souffle” boste izbrali?

Kateri “Souffle” boste izbrali?

Orangélique – Sveža in energična oranžna za vražje angelski nasmeh. Coquelic’oh! – Za golo oranžno rdečo. VIPeach – Niti oranžna, niti roza, ta koralna barva pa naredi ustnice popolno mehke. Ravie En rose – Očarljiva in nežno roza barva za ustnice, za ustnice, ki jih vsak želi poljubiti… Poskrbite za skušnjavo in se smejte! Fuchsiamallow – Globoka in intenzivna roza okrepljena z namigom modre. Cherryleaders – Tista prava rdeča v liniji: slastna in drzno češnjevo rdeča. Plum Plum Pidou – Odvisniki od drznih barv bodo od sedaj naprej lahko spali mirno. Navdušeni bodo nad violo lahko kot pero. Carameli Melo – Nude odtenek s pridihom rjavega in roza odtenka za bravo ob kateri boste izgubili zbranost!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri