Grazia priporoča: Mat ustnice lahke kot zrak!

Bourjois-NEW-Rouge-Edition-SOUFFLE-DE-VELVET-model-visual

Mat ustnice so trend! Nič več v oči padajočega sijaja, pač pa je sedaj čas za močno pigmentirane ustnice z mat finišem. Grazia priporoča Rouge Edition Souffle de Velvet – linijo šmink, ki ne pozna kompromisa med barvo in udobjem. Obogatena je z vlažilnimi sestavinami in je nežno odišavljena z notami borovnice in vijolice, njena žametna formula daje mehak občutek in poskrbi za 10-urno vlaženje, udobna tekstura pa deluje kot balzam. Nanesite fino in mehko tančico na ustnice z lahko, svilnato teksturo za občutek golih ustnic. Mat učinek lahek kot zrak je rojen!

Kaj torej ponuja celotna linija Rouge Edition Souffle de Velvet? 8 zardelih barv! Linija ponuja roza, viola in oranžne odtenke. Na voljo je celo odtenek v barvi karamele!

Kateri “Souffle” boste izbrali?

Kateri “Souffle” boste izbrali?

Orangélique – Sveža in energična oranžna za vražje angelski nasmeh. Coquelic’oh! – Za golo oranžno rdečo. VIPeach – Niti oranžna, niti roza, ta koralna barva pa naredi ustnice popolno mehke. Ravie En rose – Očarljiva in nežno roza barva za ustnice, za ustnice, ki jih vsak želi poljubiti… Poskrbite za skušnjavo in se smejte! Fuchsiamallow – Globoka in intenzivna roza okrepljena z namigom modre. Cherryleaders – Tista prava rdeča v liniji: slastna in drzno češnjevo rdeča. Plum Plum Pidou – Odvisniki od drznih barv bodo od sedaj naprej lahko spali mirno. Navdušeni bodo nad violo lahko kot pero. Carameli Melo – Nude odtenek s pridihom rjavega in roza odtenka za bravo ob kateri boste izgubili zbranost!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si