Grazia svetuje: 3 koraki za popolno lepotno nego

Prebudite mladost svoje kože z vodnim eliksirjem mladosti

Naj bo vaša koža polna življenja tako kot vi. NIVEA postavlja nova merila v anti-age negi! Nova lepotna nega, serumska esenca NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER, kožo ohranja mladostno, navlaženo in gladko ter prerodi vašo mladost. Formula z 20-odstotnim vodnim eliksirjem aktivira celice, intenzivno navlaži kožo in jo kar najbolje pripravi na nadaljnjo nego.

 

Prebudite mladost

Ženske po 40. letu želijo biti pristne. Uživajo v svojem življenju, znajo ohranjati ravnovesje med delom in družino, odnosi, športom in prostim časom. V srcu so še vedno mlade in ta pozitivni življenjski občutek želijo pokazati tudi navzven. Zato iščejo in si zaslužijo nego, ki njihovo kožo ohranja mladostno. Z leti namreč koža začne izgubljati vlago in se bori z upočasnjenim obnavljanjem celic.

 

Navlažena in gladka koža

Nova NIVEA Hyaluron Cellular Filler serumska esenca  učinkovito dopolnjuje vsakodnevno lepotno nego – spodbuja obnavljanje kožnih celic, takoj zgladi kožo in jo intenzivno navlaži. Esenca pripravi kožo na nadaljnjo nego in tako optimizira pozitivne učinke linije NIVEA Hyaluron Cellular Filler, ki spodbuja obnavljanje celic.

 

Nasvet za popolno lepotno nego:

1. korak: Kožo pripravite z NIVEA Hyaluron Cellular Filler serumsko esenco.

2. korak: Kožo stimulirajte z NIVEA Hyaluron Cellular Filler anti-age serumom.

3. korak: Anti-age nega in učvrstitev za boljše obnavljanje celic. V ta namen zjutraj uporabite NIVEA Hyaluron Cellular Filler anti-age dnevno kremo, zvečer pa NIVEA Hyaluron Cellular Filler anti-age nočno kremo.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Naslovna fotografija: @ashbrooke

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si