GRAZIA v bleščeči družbi: Moët & Chandon Grand Day

 

 

Prestižno praznovanje dveh velikih imen – Moët Impérial in GRAZIA

 

Moët & Chandon Grand Day

vsakoletni rendez-vous s šampanjci Moët

 

Moët & Chandon s ponosom naznanja pomembno praznovanje ob 150. letnici Moët Impérial, ki je globalna ikona že od leta 1869. 

 

 

 

Moët & Chandon Grand Day je sinonim za prestižno praznovanje, ki se istočasno odvija v 80 državah, kjer se ob kozarcu cenjenega šampanjca druži le peščica povabljenih. Odmeven dogodek so pri nas organizirali skozi ves teden z začetkom 17. junija ob obrežju Ljubljanice, v Loliti, veliki zaključek luksuznega praznovanja pa se bo zgodil v soboto zvečer, 22. junija.

 

GRAZIA kot edini medijski partner je v sodelovanju z Moët & Chandon priredila dopoldansko druženje v elegantnem ambientu ljubljanske slaščičarne Lolita, kjer so povabljeni poslovni partnerji in znane slovenske influencerke nazdravili tudi 80. številki revije GRAZIA, ki prihaja 15. julija in 80 let naslovu GRAZIA, ki ga je italijanska GRAZIA kot prva praznovala lani.

 

 

Kulinarično bogat in pester brunch je ob spremljavi štirih različnih šampanjcev Moët & Chandon povabljene popolnoma navdušil. Sveže ribje in mesne specialitete, ki so se jim na koncu pridružili tudi edinstveni sadni gourmet presežki, so ob Moët & Chandon Nectar Impérial, Moët & Chandon Grand Vintage 2012, Moët & Chandon Brut Impérial in Moët & Chandon Rosé Impérial pričarali božansko dopoldansko doživetje.

 

Moët & Chandon, ki od leta 1743 piše najbolj legendarno zgodbo v pokrajini Šampanji, je simbol užitka, blišča in razkošnih zabav, vsak trenutek z Moët & Chandon pa je nepozaben #moetmoment.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 “Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!“

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si