GRAZIA vas s prijateljicama pelje na razvajanje za 8. marec

Prijavite sebe in dve prijateljici na nepozabno doživetje z GRAZIO in prenočite v hotelu s 5 zvezdicami!

Druženje prijateljic, obisk Kozmetike Afrodita, vrhunsko razvajanje s kraljevsko masažo v Beauty Centru, wellness in spa, gurmanska večerja v stilu div v novem 5* Atlantida Boutique Hotelu in lepa darila. Naj bo 8. marec 2018 nekaj posebnega!

Urnik vašega 8. marca z GRAZIO:
• Ob 12.00 sprejem in ogled s predstavitvijo podjetja Kozmetika Afrodita v Rogaški Slatini s prigrizki in kavico v prijetni družbi.
• Prevzem (prvega) lepotnega darilca: darilni paket 100% SPA.
• Ob 14.00 obisk BEAUTY CENTRA AFRODITA & SHOP: strokovni posvet s specializiranimi kozmetologi; razvajanje s kraljevsko masažo telesa: terapevtska obravnava celotnega telesa, od stopal pa vse do obraza, ki hkrati nežno razvaja čute in vas popelje v svet globoke sprostitve; prevzem (drugega) lepotnega darilca: izjemni izdelki Kozmetike Afrodita za obrazno nego, 100-odstotno prilagojeni vašim potrebam.
• Ob 15.30 prijava v Atlantida Boutique Hotelu*****.
• Ob 19.00 kulinarično doživetje v restavraciji À la carte, ki se obrača k naravnemu okolju z lokalno sezonsko hrano in tradicionalnimi specialitetami.
• Po večerji prosti čas za uživanje v restavraciji ali v Wellness & Spa oazi Atlantida hotela, ki navdušuje tudi z Oazo savn.
• Naslednje jutro zajtrk in odhod proti domu.

Kako se prijavite?
Pošljite nam svoje ime in še imeni dveh prijateljic ter napišite, zakaj bi si ravno ve zaslužile oddih v najboljši družbi, mi pa vas vse tri povabimo na razvajanje s Kozmetiko Afrodita in Atlantida Boutique Hotelom*****.
Pišite na: grazia@grazia.si ali na naslov: Navtika plus d.o.o., Gosposvetska 84, 2000 Maribor.


Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si