GRAZIA z novim najljubšim modnim sopotnikom Huawei nova 9

GRAZIA je velika ljubiteljica modnih kosov, zato jo je popolnoma navdušil nov telefon Huawei nova 9. Postal je modni sopotnik GRAZIE, ki ga bo imela vedno pri roki! Odlikujejo ga izjemna prefinjenost, ultra lahko ohišje, vrhunska kamera, zmogljiv procesor in dolga avtonomija baterije, ki so le nekatere izmed lastnosti, ki pričajo o odlični napravi. Z naprednimi funkcijami je Huawei nova 9 popoln pametni telefon za vsako modno navdušenko z dinamičnim in živahnim življenjskim slogom!

S čim je prepričal GRAZIO?

Najnovejši pametni telefon Huawei nova 9 je GRAZIO navdušil na več načinov, v hitrem tempu nista zanemarljiva tudi ekspresni način polnjenja in seveda sledenje našim željam na vsakem koraku. Spredaj in zadaj. Popolnoma nova funkcija hkratnega snemanja s prednjo in zadnjo kamero, ki jo omogoča preprosto preklapljanje med obema brez potrebe po snemanju dveh ločenih posnetkov, bo posnetke takoj pripravila za objavo na družbenih omrežjih.

 

Plašč arhitekturnih oblik, leskatajoči se materiali, sandali, perle – moda je radodarna, ko jo kreirajo mladi. Poza, klik – in nepozabna modna fotografija je nared. Tako preprosto bo posneti selfi s pametnim telefonom Huawei nova 9, ki bo izpolnil vsa vaša pričakovanja in ves čas podpiral vaš življenjski slog. Podnevi in ponoči.

Le najbolj dinamične, elegantne in neodvisne sodobne ženske bodo izbrale bleščeče in lesketajoče se kreacije modne oblikovalke Anje Medle, ki burijo modno domišljijo. Ob tem Anja pravi: „Razveseljujejo me ljudje, ki si želijo biti drugačni in cenijo drugačne modne kose oblačil. Takšne, ki tudi v slovenski modi vidijo potencial in podpirajo kreativnost.”

Prelivajoči se odtenki krasijo tudi najmlajšega člana družine Huawei, ki je očaral GRAZIO in postal njen najljubši tehnološki modni dodatek. Še posebej se ga bodo razveselili tudi zaljubljenci v mobilno fotografijo, saj je visoka svetlobna občutljivost tipala pogoj za kakovost in jasnost fotografij.

Telefon Huawei nova 9 proti fotoaparatu?

Huawei nova 9 je GRAZIA izzvala v dvoboj, da se preizkusi v portretnem fotografskem načinu. Kako čudovito fotografijo je posnel, ki je enakovredna tej, posneti s profesionalno fotografsko opremo, lahko presodite sami! Na izjemnem OLED-zaslonu s frekvenco osveževanja 120 Hz pa statične in gibljive slike še bolj zaživijo.

Oblika, skladna z vašim slogom

Tehnološke naprave, ki nas ves čas spremljajo, postanejo dodatki, s katerimi izražamo slog, okus in vse pogosteje tudi osebnost z izredno tankim in lahkimohišjem v prelivajočem se vesoljsko navdihnjenem odtenku. Ker sta sprednja in zadnja stran telesa rahlo ukrivljeni, je telefon debeline 7,77 mm in teže 175 g izjemno udoben za držanje.

Vrhunska kamera za vsak žep!

Več svetlobe, boljša osvetlitev in veliko tipalo je le nekaj najvidnejših lastnosti nove naprave Huawei nova 9, nad katerimi je GRAZIA navdušena. Tipalo ni samo veliko, in zato sposobno zajeti več svetlobe, opremljeno je še z inovativnim barvnim filtrom RYYB (CFA). Ta zelene pike običajnega filtra (RGGB) zamenja z rumenimi, ki hkrati prepuščajo svetlobno valovanje rdečega in zelenega spektra, posledica česar je zaznava še dodatnih 40 odstotkov svetlobe. GRAZIA že komaj čaka, da z njim posname nove fotografije za na Instagram!

Tibor Golob, profesionalni modni fotograf

„Pri novem telefonu Huawei nova 9 sta mi najpomembnejši predvsem dve stvari – zmogljivost baterije s hitrim polnjenjem in seveda kamera. Včasih sem na snemanju več ur ali celo ves dan, zato je zmogljivost baterije zelo pomembna. Po prvih opažanjih lahko rečem, da je Huawei naredil vrhunsko nadgradnjo pri kameri telefona. Vsako leto sem vedno znova impresioniran nad kakovostjo njihove kamere. Tudi pri novi 9 ni popolnoma nič drugače. Kamere vsebujejo različne nastavitve, nočna fotografija je še toliko bolj zanimiva, saj lahko z minimalno količino svetlobe dobimo zelo kakovostno nočno fotografijo. Kamera spominja na zrcalnorefleksni fotoaparat, zato sem se kot ljubitelj fotografije hitro zaljubil in napravo zelo rad uporabljam.”

Anja medle, mlada modna oblikovalka

„Pri novi napravi Huawei nova 9 najbolj občudujem enkraten dizajn. Barvno ohišje, ki zaradi prelivanja in možnosti kameleonske prilagoditve barv zaradi odsevanja nadgradi videz vsakega posameznika. Zelo sta me navdušila tudi zaslon telefona in seveda zmogljivost kamere, ki je pri mojem ustvarjanju zelo pomembna. Z njo dokumentiram celotni proces kreiranja kolekcij, pri katerem mi je zelo pomembno, da se dobro vidijo detajli in barve. Vedno znova me pritegnejo lepo krojena in detajlno dovršena vrhnja oblačila, zato tudi precej časa namenim prav njim. Zadnje čase me zelo pritegnejo barve in različni vzorci.”

GRAZIA se je ob preizkušanju novega telefona Huawei nova 9 in snemanju fotografij izredno zabavala! Več fotografij iz zakulisja pa si lahko pogledate v spodnji galeriji:

This slideshow requires JavaScript.

Fotografije: Tibor Golob, Kevin Mori
Kreativna podlaga: Špela Štamol
Stiliranje: Anja Medle
Ličenje: Sara Kaisersberger (Secret Key Makeup)
Pričeska: Kristijan Skamljič

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si