#grazia1x3


Izdelki priznanih oblikovalcev so tisti modni bonbončki, o katerih modne navdušenke pogosto le sanjamo, pa naj bo to med brskanjem po spletu ali instagramu in ostalih drugih družbenih omrežjih, saj so izjemno dragi in cenovno nedostopni.

Nameniti toliko denarja za le eno torbico ali par čevljev se namreč zdi prava norost, ko pa pri ponudnikih hitre mode za ta denar dobim skoraj celotno sezonsko garderobo! Vendar pa ste se kdaj ustavile in preračunale, koliko denarja dejansko pustimo v teh trgovinah? Koliko sezonskih modnih kosov kopičimo v svojih omarah, ker že čez nekaj mesecev niso več aktualni ali pa smo se jih enostavno naveličale, saj jih na ulici srečujemo na vsakem koraku!

No, v resnici je za dober modni videz potrebno izjemno malo in čas je, da pred kvantiteto postavimo kvaliteto! In če nas spremljate na instagramu (@grazia_si), potem ste verjetno že zasledile novo GRAZIINO kolumno #grazia1x3, ki poskuša približati prav to ideologijo. Vsak mesec vam bomo namreč predstavili en oblikovalski modni kos, v katerega je vredno investirati, in tri načine kako ga kombinirati, seveda s cenovno bolj dostopnimi modnimi kosi.

Kot prvega smo izbrale Gucci torbico iz spletne trgovine LuisaViaRoma, ki je pravi dokaz, kako malo je potrebno za dober, poletni modni styling, pa naj bo to v kombinaciji s klasično črno oblekco ali vedno aktualno belo jakno in parom jeans kratkih hlač!

1. način: kombinacija z vedno aktualno belo jakno

 

 

[sliderpro id=”864″]

 

2. način: kombinacija z jeans kratkimi hlačami

 

 

[sliderpro id=”865″]

 

3. način: kombinacija s klasično črno oblekico

 

 

[sliderpro id=”866″]

 

Besedilo in izbor: Tesa Jurjaševič

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si