#graziatravels: Top New York hoteli

Sofitel New York

V stilu art decoja in s kombinacijo toplega lesa, marmorja in medenine se namreč hotel na znameniti peti aveniji na eleganten in sofisticiran način poklanja tako New Yorku kot tudi Parizu. Hotel ponuja 398 sob v tradicionalni kombinaciji črne in zemeljskih barv, ki so (predvsem za newyorške standarde) izjemno prostorne, udobne in opremljene do popolnosti. Med njimi je na voljo 47 suit, med katerimi imajo štiri najbolj prestižne svojo zasebno teraso, prav vse sobe pa ponujajo prekrasne urbane razglede na 44-o ulico in newyorški Midtown oziroma na Empire State Building in Chrysler Building.
Kot se za Francoze spodobi, se v hotelu nahaja vrhunska restavracija, Gaby Brasserie Française, ki na nov in moderen način ponuja klasične francoske specialitete, večerno druženje pa boste ob odličnih koktajlih in izbranih francoskih vinih ter šampanjcih nadaljevali v Gaby Baru.

 

Conrad New York Downtown

Če potujete v New York in iščete luksuzni hotel, s prostornimi sobami potem je Conrad New York Downtown zagotovo pravi naslov za vas. Situiran v živahni Tribeci, nekoliko odmaknjen od množice turistov ter z božanskim pogledom na reko Hudson bo pet-zvezdnični hotel verige Hilton zadovoljil še tako zahtevnega popotnika. Hotel velja za  “all-suite” hotel, kar torej pomeni, da so prav vse sobe v hotelu prostorne in popolno opremljene suite. Hotel tako ponuja 463 suit, opremljene v duhu celotnega hotela, torej v modernem in elegantnem stilu, z vrhunsko, personalizirano tehnologijo. Kot se za newyorški hotel spodobi se na strehi nahaja rooftop bar, Loopy Doopy, ki ponuja prekrasen razgled na Kip svobode, reko Hudson in newyorško pristanišče, njegova posebnost pa so zagotovo inovativni koktelji, katerih okusi se spreminjajo iz meseca v meseca.

 

Gardens Suites hotel by Affinia

V nekoliko bolj intimnem, skritem delu New Yorka, le nekaj korakov stran od Centralnega parka, v soseski Upper East Side, se nahaja Gardens Suites hotel by Affinia. Kot že samo ime pove, je posebnost hotela v tem, da se v njem nahajajo le suite oziroma apartmaji, ki ponujajo izjemno prostorno in udobno bivanje, z dnevno sobo in popolnoma opremljeno kuhinjo. Za piko na i, rezervirajte sobo v prvem nadstropju, kjer sobe ponujajo tudi privatne terase v središču Manhattna. Kot rečeno, so sobe oziroma apartmaji popolno opremljeni in so kakor nalašč za krajši ali malo daljši obisk mesta New York.

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si