#graziaXfreywille: Imamo zmagovalko!

tta3-2

Od 15. julija do 31. avgusta je potekal natečaj #graziaXfreywille, h kateremu je Grazia povabila vse modne, lifestyle in beauty blogerke. V trgovini Freywille v Ljubljani so si sodelujoča dekleta izbrala nekaj kosov nakita in svilnatih rutk ter z izbranimi kosi okrasile svoj stajling. Rezultat so, jasno, objavila na svojem blogu in Instagram profilu pod #graziaXfreywille, danes pa je nastopil trenutek, ko smo se morali odločiti o zmagovalki. Težka naloga, a odločitev je padla!

Izbrani kos s podpisom znamke Freywille bo šel v roke rdečelase Anastasije, ki je sicer v svoji objavi zapisala, da nakita praktično ne nosi in da ga v svojih stajlingih ne pogreša, a da je tokrat z veseljem svoj stajling v duhu 70-ih dopolnila z barvitim Freywille nakitom. Še posebej očarana je bila nad svilnato rutko, ki dopušča ogromno načinov nošenja. Anastasija jo je zavezala v choker, si z njo spela nizek čop in jo zavezala v simpatično kravato. Zelo domiselno!

Njeno objavo z naslovom Pop of color lahko preberete: TUKAJ

DSC_0018tta-11

Nagrada za vse!

Freywille in Grazia bi se želela zahvaliti vsem blogerkam za sodelovanje. Ker je bilo res težko izbrati zmagovalko in ste vse sodelujoče čudovite punce, vam Freywille v zahvalo podarja njihove prečudovite svilnate rutice. Pošljite nam svoje naslove v privatno sporočilo na Facebook profilu revije Grazia in nagrada bo prispela v vaš poštni nabiralnik.

Foto: Ajda Gregorc

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si