GRAZIINE sveže informacije iz sveta lepote

 

 

 

 

 

 

Strastna iskalka lepote, izvršna in lepotna urednica GRAZIE Katarina M. Bajt za vas preizkuša najbolj “it” izdelke ta hip.

 

Glamur, glamur

Za vsak dan nisem ljubiteljica preveč bleščičastih senčil, saj običajno bleščice odpadajo na obraz. Toda nova paleta Catrice The Glitterizer Mix N’ Match je res odlična kombinacija barv, teksture in seveda končnega učinka, ki je na mojih zelenih očeh zelo glamurozen – tudi podnevi. Popolnoma navdušena! 

 

Papa, madeži!
Tudi to poletje sem kljub skrbni uporabi zaščitnih faktorjev, nošenju klobuka in predvsem zadrževanju v senci z dopusta prinesla neželeni spominek: nekaj pigmentnih madežev. Lotila sem se jih z Eucerinovo nočno kremo EVEN BRIGHTER, ki v kombinaciji z rednimi pilingi že opazno ʽradiraʼ temne lise. Priporočam!

 

Vodni SOS
Svežine ni na koži nikoli preveč, zato z vlaženjem težko pretiravamo. Eden izmed vlažilcev, ki so odlična podlaga preostali negi, je tudi serum za intenzivno vlaženje Màdara SOS Hydra Repair. Hialuronska kislina je tukaj v prvem planu, všeč pa bo tudi vsem, ki ne marate težkih tekstur.

 

Rožnati sorbet
Priložnosti za osvežilne sorbete je jeseni vse manj, a ne za kožo! Ker prisegam na več plasti vlage, po serumu vedno dodam še vlažilno plast lahke teksture, preden nadaljujem z dnevno kremo. Verjemite, obnese se, res nimam več suhe kože, pri tem pa mi je v pomoč Caudalie Moisturizing Sorbet z organsko grozdno vodo.

 

Ledena nega

Moja občutljiva koža je velikokrat razdražena in hitro reagira z rdečico. Takrat jo rada ohladim in pomirim s hranilno masko iz zmrznjenega cvetja Pure Altitude, ki z gorskimi zelišči poskrbi za ʽobližʼ olajšanja in udobja.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si