Great Scotland Yard Hotel

Great Scotland Yard hotel, prekrasen luksuzni hotel, ki se nahaja eni izmed historičnih londonskih zgradb, ki v sebi skriva najrazličnejše zgodbe o zakonu in kriminalu in kjer se tako tradicija in zgodovina srečata z modernim luksuzom. Nekoč škotska kraljeva rezidenca in kasneje glavna policijska postaja, v kateri so med drugim raziskovali primer Jacka Razparača in ki je služila kot navdih zgodbam o Sherlocko Holmesu. Tako se vsak element novega dizajna poklanja njegovi zgodovini, ki jo je zasedba HBA Dubai spretno vkomponirala v različne elemente, ki odlikujejo opremo hotela. Od več kot 600 umetniških del, ki med drugim vključujejo dela nekdanjih zapornikov, do The 40 Elephants koktelj bara, narejenega v duhu istoimenske ženske roparske združbe iz 19. stoletja.

Hotel ponuja 152 popolno opremljenih sob, od tega 15 suit in 1 ti. “Town House”, med katerimi ena ni enaka drugi, za resnično unikatno in edinstveno doživetje. Za gurmansko razvajanje se bomo najprej ustavili na popoldanskem čaju v The Parlour, ki ponuja klasičen “tea hour” na neklasičen način oziroma v nekoliko orientalsko obarvanem duhu. V hotelski restavraciji The Yard, chef Robin Gill ustvarja jedi v modernem britanskem duhu, s poudarkom na sezonskih in svežih sestavinah. Za kratek oddih se na pijači ustavimo v prej omenjenemu The 40 Elephants baru, ki ustvarja pijače po zgledu prve izdane britanske knjige o kokteljih iz leta 1869, večer pa zaključimo v nekoliko skritem whisky baru Sibin, ki ponuja eno največjih zbirk whiskyjev iz celega sveta.

3-5 Great Scotland Yard, London,
https://www.hyatt.com/en-US/hotel/england-united-kingdom/great-scotland-yard/lhrub

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri