Grenka resnica za lepim obrazom in sijočo kariero

Ko je bila njena kariera modela na vrhuncu, je bila v najhujši krizi. Oboževana, stalno na poti, a v globoki depresiji. Cara Delevingne (26) sedaj pripoveduje, kako se je iz tega izkopala.

Skoraj čudež je, da se ni zgodilo kaj hujšega

Cara Delevingne (26) je drvela skozi (nočno) življenje kljub temu, da je kot otrok doživljala boj njene mame z odvisnostjo od heroina. Cara je dolgo časa veljala za strastno uživalko raznih opojnih substanc, vsaj štiri dni na teden se je zabavala v nočnih klubih, bila je tik pred tem, da si dokončno uniči kariero in življenje.

»Z drogami ali brez, bila sem razvalina« je končno priznala. Brez cilja in vedno znova v depresijah je bila najbolj prav takrat, ko jo je ves svet častil in oboževal kot senzacionalni model.

Cara Delevingne je bila leta 2012 »obraz leta« hiše Chanel, delala je za Burberry in dizajnerji so se trgali zanjo. Londončanka z globokim glasom in obrvmi v črti je bila drugačna in neprilagojena, zato pa toliko bolj zanimiva. Karl Lagerfeld je za svojo takratno muzo dejal:

»Cara je Charlie Chaplin modne scene«.

A vloga klovna je bila le fasada za mračne misli, ki so ji rojile po glavi. Kasneje je v nekem intervjuju dejala:

»Enostavno želela sem si umreti, hotela sem, da eksplodira vsaka molekula mojega telesa«.

Takrat je tudi spoznala, da mora zapustiti modni svet, česar nihče ni jemal preveč resno – a ji je uspelo. Pa ni bilo enostavno, kajti Cara, hči manekenke in trgovca z nepremičninami, je med kariero resno zbolela. O svojih depresijah je javno spregovorila, priznala tudi istospolno usmerjenost in se znebila slovesa deklice z modne piste.

Trenutno snema filme, poje, piše, predvem pa pazi na svoje zdravje.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si