Gwen Stefani in Gavin Rossdale se po 13 letih ločujeta

GWEN_GAVIN

Gwen in Gabin. Še lani sta bila na dogodkih videti zelo povezana (Getty).

Priljubljena pevka Gwen Stefani (45) in njen mož Gavin Rossdale (49) se po 13 letih zakona ločujeta, kar je par včeraj potrdil tudi v skupni izjavi za Us Weekly.

„Skupaj sva se odločila, da ne bova več partnerja v zakonu, ostajava pa partnerja v vzgoji otrok in najine tri sinove želiva vzgajati v srečnem in zdravem okolju. V tem času medije prosiva za zasebnost,“ sta povedala za Us.

Gwen je že marca v intervjuju za ameriški Cosmopolitan namignila, da oba stremita k individualnim dejavnostim in morda sta se enostavno odtujila. „Skupaj sva dala skozi res veliko in čudež je, da sva še par. Gavin je trenutno na kratki turneji in poslal mi je najbolj ljubko sporočilo. Dobro je imeti dneve, ko vsak počneva nekaj zase. Mislim, da je to tisto, kar poganja razmerje. Ko so ljudje lahko to, kar so in imajo svojo individualnost. To je še posebej pomembno za ženske, ki težko najdejo čas zase.“ Stefanijeva je takrat še dodala, da je zadovoljna, da je Gavin oče njenih otrok – Kingstona (9), Zume (6) in Apolla (17 mesecev). „Ni tako zelo lep, dela pa zelo simpatične dojenčke!” se je še pošalila simpatična Gwen, ki ima za ločitev že izbranega odvetnika, prav tako tudi njen bivši partner.

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri