Hailey Bieber predstavila svojo kozmetično linijo Rhode

Poleg strasti do mode in manekenstva je manekenka Hailey Bieber razkrila tudi svojo ljubezen do kozmetike. Predstavila je svojo novo kozmetično linijo Rhode Skin. Glavni poudarek linije je na izdelkih za nego kože, ki so ustvarjeni za vsak tip kože.

Začetek ustvarjanja njene lastne kozmetične znamke sega že v leto 2019. Hailey je namreč v intervjuju za revijo Allure v začetku tega leta razkrila, da je takrat opravila pošten delež raziskav, da bi zagotovila najboljšo kakovost svojih izdelkov. »Naročala sem ogromne količine izdelkov za nego kože in preizkušala vse, od poceni do dragih izdelkov ter ugotovila, da so najboljši tisti, ki so cenovno dostopni in se ljudje k njim vedno znova vračajo,« je povedala.

25-letna manekenka je povedala še: »Moja pot do bolj zdrave kože me je navdihnila, da sem razvila izdelke, ki resnično delujejo, na način, ki je dostopen vsem. Rhode je posvečen izdelavi znanstveno utemeljenih izdelkov in odličnih formulacij, ki poenostavljajo številne skrivnosti in zapletene zgodbe za učinkovito nego kože. Upam, da bodo to postale vaše osnovne potrebščine, ki bodo lahko živele v vaši kopalnici, bodo vaš najljubši spremljevalec na potovanju, bodo sčasoma izboljšale vašo kožo in poskrbele, da bo vaša koža srečna in hidrirana.«

Njena želja je bila, da so izdelki dostopni vsem, zato se njihove cene gibljejo od 10 do 30 evrov. Zaenkrat so dostopni samo v ZDA, zvezdnica pa napoveduje, da se bo prodaja kmalu razširila tudi na evropski trg. Izdelki so proizvedeni v sodelovanju z dermatologi, so veganski, brez glutena in brez vonja.

Hailey Bieber je sicer kozmetično znamko sprva želela poimenovati “Bieber Beauty”, a so ji to ime žal zavrnili, ker je njen mož Justin že imel blagovno znamko pod podobnim imenom. Nato je poskušala prijaviti tako “Dew Beauty” kot “Dewy Beauty”, kar tudi ni uspelo, a zdi se, da ji je z “Rhodeom” vseeno uspelo uresničiti svoje dolgoletne sanje. Rhode je sicer njeno srednje ime, ki sta ji ga dala starša Stephen in Kennya Baldwin.

Žena slavnega Justina Bieberja se je tako pridružila dolgemu seznamu zvezdnic, ki že imajo svojo lepotno linijo. Med njimi so Kylie Jenner, Rihanna, Selena Gomez, Lady Gaga, Jennifer Lopez in druge.

 

FOTO: IG @rhode

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si