Halamoye Dance Festival 2018


Od 24. do 26. avgusta bo v Tolminu potekal tridnevni festival Halamoye, elektronski butični festival z največjim potencialom na področju Slovenije in okoliške regije.

Indijanski duh Halamoye, zaščitnik narave, glasbe in plesa, davno izgubljen med plemenskimi bitkami, je luč sveta ponovno zagledal leta 2016 v podobi Halamoye plemena.
Na eni najbolj idiličnih naravnih točk naše regije, kjer že nekaj let živi ena najlepših butičnih festivalskih lokacij, je pleme postavilo svoj temeljni kamen in začrtalo pot, na tej lokaciji ekskluzivnemu, elektronski glasbi namenjenemu festivalu. Naziv Halamoye že v domačem narečju razlaga svoj pomen. Izhaja iz narave, stičišča dveh rek, prepušča se objemu širnih dreves in neskončnega neba. Vse to z namenom, da k najbolj idilični destinaciji privabi ljubitelje kvalitetne elektronske glasbe, voljne druženja, oddiha in uživanja ob plesu ter dobri volji. Temu bi lahko rekli “hedonizem v elektronsko glasbeni obliki in obleki”.

Festival Halamoye je edini elektronski, če ne celo edini glasbeni festival z identifikacijsko zgodbo. Edini, ki poleg kvalitetne elektronske glasbe ponuja tematiko, in ki obiskovalcu nudi poistovetenje z zgodbo in domišljiji ponudi nove razsežnosti.

Na spodnji fotografiji si oglejte številne kakovostne izvajalce, med katerimi bodo letos nastopili tudi Marko Nastić, Alex Kenji in PEZNT.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si