Hamo & Tribute 2 Love predstavljajo videospot za “Ona Gre”

Hamo & Tribute 2 Love predstavljajo sveži videospot za novi single Ona gre.

S to melanholično pripovedno skladbo fantje nadaljujejo potovanje po sivih odtenkih rožnate in zablodah “lubezni”. Protagonist, zapleten v razmerje z dekletom, uvodoma razkrije njeno prevaro, nezvestobo, nato pa – očitno ob povabilu k bigamiji – prepeva o lastni nezmožnosti bivanja z izvoljenko v “množini”. Kot vsak pravi moški namreč hrepeni po romantični “dvojini”. V mislih se vrača v sladko obdobje nevednosti, ko se mu resnica še ni razkrila.
Novi single so fantje opremili s filmofilskim videospotom, ki so ga posneli v eni sami, neprekinjeni sekvenci. Kamera nas vodi od enega do drugega člana skupine, zastaja ob pogledu na inštrumente, vmes pa se poigrava s fotografskimi triki, ki spominjajo na mojstra Hitchcocka. V ozadju odseva podoba “nje, ki gre”, kamera sledi njenemu sprehodu skozi spomine, medtem pa predmetni svet izginja v neznano.
Uživajte ob gledanju in poslušanju.

Foto: Marko Alpner

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri