Havaianas na zabaven način združuje poletje in zimo

Poleg božičnega drevesca, lahko letos okrasite tudi svoje Havajanke

Božič je tik pred vrati in priprave na najlepši čas v letu so že v polnem teku. Nekateri ste si morda že rezervirali konec tedna za smučanje in druge zimske radosti, ljubitelji poletnih temperatur pa ste šli mogoče še korak dlje in se odpravljate v toplejše kraje.

 

Za vse, ki boste praznične zimske dni preživeli na plaži ali si privoščili sproščujoč wellness oddih, je to idealna priložnost, da s seboj vzamete svoje najljubše havajanke. Havaianas namreč božič praznuje nekoliko drugače, zato je pripravil čudovite novosti, s katerimi bo čarobnost prihajajočih praznikov prišla še bolj do izraza.

Poleg božičnega drevesca lahko letos okrasite tudi svoje havajanke. Havaianas v ta namen prinaša posebne priponke za japonke, ki so prilagojene za kultna modela Top in Slim. Priponke so okrašene z motivi, ki predstavljajo vse tisto, kar s seboj prinaša najlepši čas v letu – Božička, novoletno jelko, prikupno zavita darila in slastne medenjake.

Z novim dizajnom priponk je nov tudi način njihovega nameščanja. Nič več luknjanja japonk, saj jih lahko poljubno namestite kamor želite. Na ta način je izboljšana tako kakovost kot videz vašega najljubšega para Havaianas.

 

Havaianas je tudi letos poskrbel, da lahko praznično zimsko vzdušje združite s koktajli na sončni plaži! Obstaja še kaj boljšega od tega?

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si