Havajanke, kot ustvarjene za najstrašnejšo noč v letu

Havaianas je pripravljen na noč čarovnic. Pa vi?

Klasičnemu vprašanju, kje preživeti noč čarovnic, skoraj vedno sledi še bolj zoprno vprašanje, kaj obleči.

 

Havaianas Top Photoprint_24,00 EUR

 

Najstrašnejša noč v letu se nezadržno približuje, kar pomeni, da je za oblikovanje popolnega načrta ostalo le še nekaj dni. Navdih je vsepovsod okoli nas, potrebno je le pustiti domišljiji prosto pot in uresničiti najboljšo idejo. Ne glede na to, ali se boste odločili za nor kostum ali zgolj za odbite in strašljive detajle, Havaianas je poskrbel, da bo tudi vaša obutev v “Halloween” stilu.

 

Letos stopamo izven cone udobja in se ne soočamo samo z nepredstavljivimi in nadnaravnimi, temveč tudi s čisto vsakdanjimi strahovi. Kultna blagovna znamka Havaianas, znana po najbolj udobnih japonkah, je za prihajajočo noč čarovnic izpostavila svoje najbolj strašne temne modele, ki bodo zagotovo pritegnili poglede. Na teh modelih havajank sta upodobljena impresivna plenilca – veliki beli morski pes in črni panter. Gre za živalski vrsti, ki sta bolj kot po svojem strašljivem karakterju v smislu noči čarovnic, prepoznavni po svoji moči in veličastnosti, zato si zaslužita nekaj pozornosti tudi ostale dni v letu.

 

Mistični črni panter krasi model Havaianas Slim Animal Print, veliki beli morski pes pa zaživi na modelu Havaianas Top Photoprint. In najboljša stvar – modele lahko kombinirate skozi vse leto, če pa se boste za katerega odločili tudi za najstrašnejšo noč v letu, zagotovo ne boste ostali neopaženi. Temen dizajn teh havajank izžareva močno energijo, s katero boste popolnoma pripravljeni na tisti 31. oktober!

 

Havaianas Slim Animal Print_28,00 EUR

 

 

Več informacij o izdelkih in cenah na: www.havaianas.com

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si