Heidi Klum zopet presenetila z barvnim stajlingom

Poletje se hitro bliža h koncu, ravno tako pa tudi vroči sončni dnevi. Te je treba dobro izkoristiti, da si lahko še nekajkrat oblečemo naše najljubše poletne stajlinge.

To je uspelo tudi 48-letni manekenki in televizijski voditeljici Heidi Klum, ki nas zadnje čase navdušuje s svojimi drznimi stilskimi kombinacijami. Fotografirana je bila na ulicah Los Angelesa v kombinaciji, ki nam je takoj padla v oči.

Nosila je ogrinjalo luksuzne blagovne znamke Dolce & Gabanna, njegova cena pa je vrtoglavih 2685 evrov. Izstopa s svojimi živimi barvami in izjemno impresivnim dizajnom, piko na i pa mu doda še dolžina, ki je zaslužna za »wow« učinek, ki ga pusti.

Heidi je ogrinjalo kombinirala s skinny kavbojkami z visokim pasom, navadno belo majico, oranžnimi sandali ter sončnimi očalami z istim barvnim tonom. Njen stajling je odlično dopolnila še z detajli, kot sta rdeča torbica, verižica in zlati uhani.

Od Heidi Klum se lahko zato definitivno naučimo, da je s svojim stilom dobro eksperimentirati in poskusiti nekaj novega, sploh pa v poletnih mesecih. GRAZIA je navdušena!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si