Helena Blagne s singlom “Kar bo, pa bo” najavlja velik povratek v Halo Tivoli


Helena s singlom Kar bo, pa bo najavlja svoj veliki povratek v Halo Tivoli, 8. decembra, po desetih letih premora. Z novim singlom Kar bo, pa bo je že osvojila slovenske radijske postaje, zdaj pa je luč sveta uzrl še istoimenski videospot, ki ga je Helena posnela na Gorenjskem, pri slapu Peričnik, ter v naravnem rezervatu Zelenci blizu Kranjske gore.

Hit Ti boš vedno prvi, s katerim se je Helena vrnila po nekaj letih premora tako na radijske lestvice kot koncertne odre, je v zgolj nekaj mesecih postal ena največjih Heleninih uspešnic v bogati karieri. Helena se je nato z ekipo zaprla v studio in polna zagona in svežine pripravljala in še pripravlja skladbe za prihajajoči album. Kar bo, pa bo je skladba o večnem upanju ter zgodba o tem, da se je včasih vredno prepustiti toku življenja in se prepustiti usodi ter nikoli ne izgubiti upanja.

Helena je o skladbi povedala: “V življenju sem si velikokrat rekla KAR BO, PA BO. In čeprav potiho vedno sledim svoji začrtani poti, nikoli ne delam nečesa na silo. Enako je bilo, ko sem se popolnoma spontano odločila za krajši premor in čakala na prave skladbe, novo svežino in nekaj, kar mi bo dalo tisto iskrico, ko bom spet s polnim zagonom svojim poslušalcem postregla z novimi skladbami. Ti boš vedno prvi je to pot odprl in ne morem povedati, kako zelo se veselim, da vse nove skladbe, vključno z novo Kar bo, pa bo, po desetih letih ponovno zaživijo v Tivoliju. Tivoli je bil moj PRVI velik samostojni koncert. Čudoviti spomini. Zato sem tudi letošnjega poimenovala TI BOŠ VEDNO PRVI. Čas je, da ustvarimo skupaj nove spomine, z novimi skladbami. Kar bo, pa bo je tista, v kateri se bodo, verjamem, našli mnogi. Meni je segla do srca prvič, ko sem jo slišala in neučakano čakam, da jo lahko delim s publiko.”

Foto: Raay production

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri