H&M kolekcija, ki obljublja najlepše modne fotografije

H & M in Helena Christensen sta združila moči v kapsulni kolekciji, ki predstavlja njene fotografije

Znan po svojem prefinjenem očesu in domišliji, H&M naznanja sodelovanje s fotografinjo, kreativno direktorico in ikoničnim supermodelom Heleno Christensen. Majhna, a čudovita kapsulna kolekcija je polna izraznih fotografij cvetja Christensenove, ki so predstavljene na različnih majicah, puloverjih in puloverjih s kapuco. Helena pa je posnela tudi kampanjske fotografije.

Kolekcija Helena Christensen x H&M bo od 30. januarja na voljo v prodajalnah po vsem svetu in na hm.com.

 

 

Helena Christensen je ena od prvotnih supermodelov iz devetdesetih let, ki smo jih lahko opazovali na naslovnicah neštetih modnih revij in na modnih pistah velikih modnih prestolnic. Rojena v Kopenhagnu, je sedaj najbolj znana kot modna in uredniška fotografinja, njeno delo pa je bilo predstavljeno v številnih umetniških in oblikovalskih revijah ter razstavljeno v galerijah po vsem svetu.

Kolekcija Helena Christensen x H&M z majicami, puloverji in puloverji s kapuco, ima preprost a edgy videz. Oblikovana s strani H&M-ovih oblikovalcev, vključuje ohlapne majice zokroglim robom, skrajšane puloverje ter oversized puloverje s kapuco. Barvna paleta je bela, črna in siva ter zagotavlja čisto ozadje za Christensenove fotografije različnega cvetja.

 

 

“Veseli smo, da sodelujemo s Heleno Christensen. Zares prava ikona, od njenega dela za in pred kamero do revij in dišav ter dobrodelnega dela. Njene čudovite fotografije cvetja za to sodelovanje izgledajo odlično na kosih, navdihnjenih z ulično modo devedesetih let – so sproščeni in edgy,”

 

pravi Maria Östblom, vodja oblikovanja ženskih oblačil pri H&M.

 

“Sodelovati s H&M-om je bila zelo dobra izkušnja, sej sem imela priložnost ne samo videti svoje fotografije kako zaživijo na kosih oblačil, temveč jih lahko tudi gledala skozi objektiv, ko sem snemala fotografije za kampanjo. Želela sem ujeti trenutke prihodnjih generacij in jih spodbuditi, da so to kar so ter naj pustijo njihove edinstvene osebnosti zasijati,”

pravi Helena Christensen.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si