H&M praznuje sodelovanje z Muglerjem, z največjo modno zabavo blagovne znamke v Berlinu

H&M je gostil svojo največjo otvoritveno zabavo v Evropi, energičen večer, na katerem sta se združila glasba in moda, prijatelji blagovne znamke pa so se zbrali, da bi praznovali skorajšnji začetek težko pričakovanega sodelovanja z ikonično modno hišo Mugler. Glavni nastopajoči, raper Tommy Cash, je na odru poskrbel za visoko energijo in poskrbel, da so vsi neprestano plesali.

Dogodek je bil pripravljen kot nepozabno doživetje, saj je vključeval različne kurirane prostore in DJ nastope VTSS, Toccorore in Chippy Nonstopa. Izvajalec in producent Zebra Katz je dopolnil bleščečo zasedbo, ki je združevala zvok, stil, nastope v živo, klubsko kulturo in ples. Pravi poklon teatralnosti in ognjevitosti, ki je značilna za modno hišo od njenih začetkov pod vodstvom Thierryja Muglerja do sedanje inkarnacije pod vodstvom Caseyja Cadwalladerja.

Na zabavi so bili različni udeleženci, od berlinskih poznavalcev modne industrije do mednarodnega tiska in slovenskih vplivnežev, kot so Gaja Prestor, Nina Grilc in Mia Guček, ki so vse nosile kose iz kolekcije Mugler H&M.

Kolekcija je bila predstavljena v ločenih prostorih. Gostje so bili vodeni skozi svetel prostor, kjer so bile lutke, pritrjene na ledenih blokih, predstavljene znotraj instalacije. Le-ta  je ustvarila senzorični prostor in vzbudila radovednost gostov. Množica obiskovalcev zabave je bila nato vodena skozi temen prostor, ki so ga poudarjale instalacije, ki jih je zasnoval sodobni umetnik svetlobe Nick Verstand.

Dogodek, ki se ga je udeležilo več kot 900 gostov, je izražal občutek raznolikosti in vključenosti, ki je za Muglerja osrednjega pomena in ki je osnova demokratičnega etosa oblikovalskih sodelovanj H&M. Dogodka so se udeležile tudi vplivnice Alja Perne, Tjaša Kokalj, Lara Begič, Nataša Mernik, Tina Mentol Ujcic, Živa Teršek in Tesa Jurjaševič (vse so nosile kose H&M), poleg modnih vplivnic, pa so v Berlin prispele še pevka Maja Keuc in predstavnice medijev.

Kolekcija Mugler H&M bo na voljo v izbranih prodajalnah in na spletu od 11. maja 2023.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si