H&M PREDSTAVLJA SODELOVANJE Z JOHANNO ORTIZ V KOLEKCIJI, POLNI ŽIVAHNIH POTISKOV

H&M z veseljem naznanja spogledljivo in ženstveno sodelovanje s kolumbijsko oblikovalko Johanno Ortiz. Kolekcija vsebuje vpadljivo barvno paleto, eksotične cvetlične potiske in glamurozne silhuete, ki so postale sinonim za blagovno znamko Ortizove in njenih ženstvenih dizajnov. Kolekcija je polna elegantnih kombinacij za dan in noč, za tiste, ki želijo narediti vtis. Ekskluzivna predhodna kolekcija štirih modelov oblek bo na voljo 3. decembra v izbranih prodajalnah in na spletu. Glavna kolekcija bo na voljo marca 2020.

Predhodna kolekcija vključuje štiri čudovite modele oblek, ki so sinonim za Ortizin spogledljiv a preprost stil: obleka v videzu tunike, ovita obleka, mini obleka in dolga obleka z več sloji volančkov. Štirje eksotični cvetlični potiski iz Ortizinega arhiva – “Wild Roses”, “Orchid Paradise,” “Cacatua” in “Coquelicots” – predstavljeni v živahnih novih barvah tople rumene, prašno roza, gozdno zelene in temno rjave so preoblikovani za novo občinstvo s čudovitimi naborki, zanimivimi rokavi in drugimi podrobnostmi. Kako jih nositi sedaj? Johanna predlaga kombinacijo minimalističnih čevljev, razkošnih uhanov, valovitih las in slamnate torbe.

“Potiski prihajajo iz moje obsedenosti s cvetjem, palmami in čudovitimi barvami, ki jih lahko vidim skozi okno, ko se zbudim doma v mesu Cali, v rodni Kolumbiji. Sled Latinske Amerike in njeno edinstveno festivalsko vzdušje je nekaj, kar je moč občutiti v vsakem dizajnu Johanne Ortiz, zato sem nadvse navdušena, da bo toliko žensk po svetu imelo majhen delček Kolumbije v svojih garderobnih omarah, zahvaljujoč kolekciji Johanna Ortiz x H&M,” pravi Johanna Ortiz, oblikovalka in izvršna direktorica.

“Odkrivanje sveta bujnega dizajna Johanne Ortiz, kako uporablja barve in njenega izjemnega smisla za dramatične silhuete, so bile odlična izkušnja za celotno oblikovalsko ekipo. Z Johanno so ves čas tesno sodelovali in uživali v njeni izjemni gostoljubnosti v njenem čudovitem domu v Caliju. Navdušeni smo, da bomo lahko proslavili bogato zgodovino in obrt Kolumbije in našim kupcem prinesli Johannine čudovite dizajne,” pravi Maria Östblom, vodja oblikovanja ženskih oblačil pri H&M.

Če želite prebrati intervju z Johanno Ortiz in izvedeti še več o kolekciji Johanna Ortiz x H&M, obiščiteH&M Magazine

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si