H&M razkril novo dizajnersko sodelovanje!

Vsako ekskluzivno sodelovanje H&M-a z luksuzno dizajnersko modno hišo sproži v modnem svetu veliko vznemirjenje in nič drugače ne bo letos, ko nam bo švedski tekstilni gigant približal kreacije priljubljene londonske modne hiše Erdem.

Erdem je za H&M oblikoval povsem novo kolekcijo za ženske in, prvič v zgodovini, tudi kolekcijo za moške. Tako kot številne modne hiše poprej je tudi Erdem navdih za svoje ERDEM x H&M kreacije črpal iz svojih korenin in nekaterih najbolj uspešnih kolekcij, pri čemer se je na razpoznaven način poigraval z materiali in vzorci. Iz Erdema sporočajo, da jim je v čast sodelovati s tako priljubljeno znamko, kot je H&M, hkrati pa je bil za njih velik izziv oblikovati za moško populacijo. Vsekakor se veselimo rezultata, ki ga bomo lahko v izbranih H&M poslovalnicah otipali 2. novembra.

Zgodbo o tem zanimivem sodelovanju je v kratkem filmu obeležil tudi slavni režiser Baz Luhrman. Utrinek, kako bo kolekcija ERDEM x H&M videti, pa si lahko pogledate v napovedniku filma:

Foto: H&M

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si