H&M razkril novo sodelovanje

H&M bo sodeloval z Giambattisto Vallijem, pariškim mojstrom lepote in uglajenosti. Novico so razkrili na amfAR gala večeru v Cannesu, kjer so se dogodka udeležili Giambattista Valli, kreativna svetovalka pri H&M Ann-Sofie Johansson, Kendall Jenner, Chris Lee (Li Yuchun), Chiara Ferragni, H.E.R., Bianca Brandolini d’Adda, in Ross Lynch oblečeni v glamurozne obvezne kose edinstvene predhodne omejene kolekcije  iz sodelovanja Giambattista Valli x H&M. Ostali modni navdušenci pa bodo lahko tudi prav kmalu uživali v kolekciji, saj bodo čudoviti kosi z rdeče preproge v izbranih prodajalnah in na hm.com na voljo že 25. maja. Glavna kolekcija Giambattista Valli x H&M pa bo po vsem svetu na voljo 7. novembra 2019.

“Veselim se tega sodelovanja: H&M mi daje možnost, da svojo vizijo stila in praznovanje lepote predstavim širšemu občinstvu. Cilj je deliti mojo ljubezen do lepote in biti del “srečnih trenutkov” vsakogar, ter pomagati pri ustvarjanju ljubezenskih zgodb po vsem svetu,” je povedal Giambattista Valli.

“Navdušeni smo nad sodelovanjem z Giambattistom Vallijem, saj menimo, da je on neizpodbiten mojster haute couture s smislom za nepozabno silhueto. S tem, da lahko njegove značilne kombinacije ponudimo našim kupcem, so se nam uresničile sanje. Komaj čakamo, da vidimo njihove odzive na to prekrasno kolekcijo,” je povedala Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka pri H&M.

Giambattista Valli je bil rojen v Rimu, kjer je tudi odraščal. Svojo istoimensko linijo je ustvaril v Parizu leta 2005. Njegovo delo zdaj zajema ready-to-wear, haute couture in modne dodatke. Sodelovanje s H&M-om je prvo takšno sodelovanje za Vallija in predstavlja tudi Vallijev prvi izlet na področje moških oblačil.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si