H&M: Resnični vzorniki so otroci

H&M sprožil globalno pobudo za podporo današnjim resničnim vzornikom: otrokom

Nova platforma bo našla in opolnomočila vzornike, ki ustvarjajo napredek na področju socialne enakosti, trajnosti, izobraževanja in še več.

 

 

H&M je z režiserjem Bryanom Buckleyjem, nominiranim za oskarja, ustvaril kratkometražni film, ki predstavlja vrste vzornikov, ki jih svet danes potrebuje.

 

H&M je sprožil novo svetovno pobudo za prepoznavanje in podporo mladim družbenim, okoljskim in civilnim vzornikom.

Otroci so bolj informirani, angažirani in sposobni kot kdaj koli prej. Obstaja nešteto primerov, kako mladi ukrepajo za izboljšanje našega sveta in zapolnjujejo praznino tistih, na katere običajno gledamo kot vzornike: odrasle. V času družbenih in okoljskih preobratov vodenje še nikoli ni bilo tako pomembno. Ta temeljna potreba je navdihnila podjetje, da razišče, kako bi lahko sodelovalo pri podpori vzornikov, ki so tik pred nami in oblikujejo našo prihodnost.

 

S pobudo bo H&M predstavil, zagovarjal in pripovedoval zgodbe mladih ustvarjalcev sprememb z vsega sveta. H&M želi podpirati, izboljšati in prispevati k boljši prihodnosti otrok in staršev. Verjamemo, da mora svet sprejeti optimističen, sodelovalni, svobodomiselni duh otrok.

 

Da bi napredovali, H&M sprašuje, ali moramo premisliti o svojih vzornikih, ter tudi poziva druge, naj se pridružijo gibanju, pri čemer otroke vzgajajo kot vzornike, ki jih vsi resnično potrebujemo – tiste, od katerih se lahko česa naučimo. Spodbuditi želimo ljudi, da svojo zgodbo o vzoru delijo kot navdih drugim in otroke predstavijo s potencialom in namenom, da se odrasli počutimo majhne. Če se želite pridružiti gibanju, pojdite na hm.com/kids in nominirajte izjemnega vzornika. Kasneje letos bo blagovna znamka predstavila njihova prizadevanja in ustvarila zavest o tem, kako se lahko širša skupnost pridruži njihovemu delu.

 

 

Cilj podjetja je ne le predstaviti vpliv, ki ga imajo ti otroci, temveč tudi pomagati podpreti njihove cilje z uporabo izkupička iz nove linije bolj trajnostnih oblačil, navdihnjenih s strani mladih vzornikov, ki jih je razvila oblikovalska ekipa H&M Kids.

 

Digitalna platforma je objavljena na H&M.com

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si