H&M s ponosom predstavlja igrivo ‘over-the-top’ kolekcijo v sodelovanju z modno ikono Iris Apfel, ki praznuje stoletje osebnega stila

Najnovejše H&M-ovo sodelovanje je glamurozen in živahen projekt, ustvarjen v sodelovanju s pravo stilsko ikono – neprimerljivo Iris Apfel. Kolekcija Iris Apfel x H&M praznuje 100. rojstni dan priljubljene modne ikone.

Iris Apfel je znana po svoji vpadljivi modi, močni individualnosti in drznih modnih kombinacijah. Zagovarja idejo, da lahko stil in navdih prihajata od koder koli in kogar koli, ne glede na ceno. Kolekcija Iris Apfel x H&M, ki jo navdihuje edinstven okus Iris Apfel in estetika več je več, ponuja izbor osupljivih kosov, zasnovanih za vsakogar. Oblačila in modni dodatki so bili ustvarjeni v čast Irisini neomejeni neodvisnosti in njenemu izvirnemu občutku za stil.

Kolekcija vsebuje igrivo mešanico tekstur, vzorcev in krojev. Pod ključne kose so vključeni obleka iz žakarda z vezenino in biseri, voluminozna jakna iz tila z naborki ter živahno krilo in bluza z osupljivim potiskom cvetov irisa. Mavrica čudovitih, živahnih barv – kanarčkovo rumena, smaragdno zelena, sijoča vijolična, živahna turkizna, sončna oranžna – oživi oblačila. Za dopolnitev outfitov je bila oblikovana tudi linija nakita in modnih dodatkov. Po navdihu Irisine ljubezni do plastenja in naklonjenosti opaznih kosov, modni dodatki izhajajo iz različnih tem, vključno z rastlinami, živalmi in zakladi iz drugega sveta.

“Mislim, da je H&M čudovit in absoluten pionir na svojem področju – kar mi je zelo všeč! Rada ustvarjam odličen stil po dostopnih cenah, kar H&M obvlada!” -Iris Apfel.

“H&M je delo z Iris pritegnilo zaradi njenega slavnega eklektičnega okusa in vpliva v modni skupnosti. Uteleša osebni stil – stil, ki je hkrati čudovito razkošen in eklektičen ter popolnoma brezčasen. Pokaže, kaj je moda: je sredstvo za izražanje sebe, kdo ste ali želite biti in način zabave. Ona je pravi navdih!” -Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka pri H&M.

Kolekcija bo na voljo na hm.com od 31. marca 2022.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si