H&M se je združil z Brock Collection in ustvaril romantično, a prefinjeno kolekcijo

H&M naznanja sodelovanje z žensko blagovno znamko Brock Collection iz Los Angelesa. Poudarek je na sodobni romantiki – dostopni razkošnosti, pomešani z ulično lahkoto in kančkom zadnjih desetletij. Podeželsko cvetje, naramnice na trak in detajli, podobni stezniku, poudarjajo izdelavo, medtem ko so ženstvene silhuete in kontrast z deli iz jeansa laskavi in izžarevajo mestno urbanost. Paleta očarljivih oblek, kompletov, denima in modnih dodatkov je narejena iz bolj trajnostnih materialov. Kolekcija Brock Collection x H&M, bo na voljo od 1. junija, v izbranih prodajalnah H&M po vsem svetu in tudi na hm.com. 

Brock Collection, ki sta jo leta 2014 ustanovila Laura Vassar in Kristopher Brock, je znana po prefinjenih, a prizemljenih estetskih kosih v vintage slogu in poudarku na izdelavi in krojenju. Par se je spoznal v New Yorku, medtem ko sta obiskovala Parsons School of Design in se po otvoritvi blagovne znamke preselila v Los Angeles. 

Kolekcija je polna značilnih kosov Brock Collection, nežno romantična, a mestno urbana paleta oblek, bluz, topov, denim kavbojk in denim kratkih hlač ter čevljev, nakita, torbic in sončnih očal. Telirane oblike in sanjski detajli z volančki se brez težav pomešajo z lahkotnimi tkaninami, voluminoznimi krili in balonastimi rokavi. Barvna paleta je sestavljena iz črne, bledo rožnate, umazano bele in kremaste barve ter opranim jeansom. Kolekcija je narejena iz bolj trajnostnih materialov – organskega lana, organskega bombaža, recikliranega bombaža, recikliranega poliestra in Tencel ™ Lyocell. 

“Navdušeni smo nad sodelovanjem z Brock Collection, ki je znana po svoji luksuzni izdelavi, brezhibnih krojih in strukturah in ima precej znanih sledilcev. A lepota je tudi v tem, da so njihovi kosi vedno videti prizemljeni, premišljeni in so enostavni za nošenje – verjamem, da je to ključ do njihovega uspeha. Želimo proslaviti romantiko in jo narediti dostopno za vse.

Z dodajanjem bolj trajnostnih materialov smo ustvarili sodelovanje, v katerega upam, da se bodo naše stranke po vsem svetu zaljubile,” pravi Maria Östblom, vodja oblikovanja pri H&M. 

“Brock Collection je že od nekdaj govorila o povezovanju niti med bliščem mesta in preprostostjo, ki smo jo z veseljem predstavili novi publiki. Vsak kos v kolekciji je poseben in ima določen romantičen čar, a je popolnoma sproščen,” pravita Laura Vassar in Kristopher Brock, oblikovalca in soustanovitelja blagovne znamke Brock Collection. 

V počastitev lansiranja kolekcije Brock Collection x H&M se je H&M pridružil koreografinji Sherrie Silver in ustvaril moderno plesno rutino. Koncept koreografije je “čisto veselje” z izbrano zasedbo osmih talentov: Julia Campbell, Patricia Manfield (Instagram: @heir), Alva Claire Mc Kenzie, Dulcie Gibbons, MaryGrace Tropeano, Dohuyn Kim, Ajok Daing in Sherrie Silver . 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si