H&M Studio AW 2021 Queendom kolekcija, kot jo vidi GRAZIA

Neustrašna, pogumna in močna. Takšna je nova Queendom kolekcija H&M Studio za jesen in zimo 2021. Zasnovana za kraljice nove generacije, za drzne ženske, ki se ne bojijo izraziti svojih stališč, združuje oversized kroje z oprijetimi, živahne barve z napisi, ki so bili navdahnjenimi z grafiti, ter glamurozen nakit. GRAZIA je ob tem imela ekskluzivno priložnost, da si kolekcijo ogleda še preden bo dostopna širši javnosti!

Linda Wikell, oblikovalka koncepta za H&M Studio je ob izidu kolekcije povedala, da je zbirka odraz moči, svobode in optimizma številnih gibanj in ljudi, ki ga izražajo in se zanj borijo. “Navdih smo črpali iz različnih področij: glasbe, umetnosti, politike … tako iz visokih krogov, kot iz uličnih herojev in prvakov,” je dodala. In kako si želi, da se bodo počutili ljudje v teh oblačilih? “Nepremagljivo,” je sklenila.

V tem duhu je tudi GRAZIA pripravila novo modno zgodbo, ki vas bo nagovorila k pogumu in izraznosti. V teh oblačilih se ne bo težko samozavestno spopasti z novo sezono. Tukaj smo, da spremenimo svet!

JEANS
Drzna kolekcija, ki se imenuje Queendom, se seveda mora izraziti s kraljevsko modro, kot je duet bodija (49,99 €) in širokih hlač (59,99 €) iz jeansa na naslovni sliki. Začinimo ga z ozko ogrlico s kristali (49,99 €)!

MINI ‘BALONČEK’
Vsi kosi iz kolekcije so ustvarjeni iz bolj trajnostnih materialov, tudi mini oblekica (129 €) s poudarjenimi rameni in balonastim spodnjim delom. Precej veličastno, kajne?

‘OVERSIZE’
Pulover je lahko oblekica (ali obratno), le da je objem mehak (79,99 €). V mrzlih dneh mu bo družbo delala še puhasta bunda (149 €), prav tako ‘oversize’. Okrasek? Dolga veriga s kristali v zeleni (59,99 €).

MOŠKO ALI ŽENSKO?
Obleka s širokimi hlačnicami na črto (99 €), korzet (59,99 €) in suknjič (149 €) kričijo po novem kraljevskem slogu. Za piko na i pa so kristali okoli vratu (49,99 €).

IZREZANO
Še vedno so poleg vzorcev visoko na modnem seznamu izrezani liki na oblekah (69,99 €), ki odkrivajo … ravno prav! Družbo naj jim delajo škornji s tanko peto (149 €).

IZRAZ SAMOZAVESTI
Modo lahko v grobem razdelimo na dve veliki skupini – za sive miške in pogumne, samozavestne ženske, ki bi hlače, posute z bleščicami (99 €), kombinirale z mini pulijem (69,99 €). Vau!

MODNA GVERILKA
Kombinezon s kapuco (49,99 €) je rezerviran za najbolj strastne ženske, ste pripravljeni? Z dodatkoma (‘oversize’ sončna očala, 49,99 €; škornji s peto, 149 €) bo kraljica svojega stila rojena!

MOJSTRICA KOMBINACIJ
Prave modne poznavalke bodo barvno krajšo jopo s kapuco (49,99 ) kombinirale z balonastim krilom (69,99 €). Piko na i pa bodo naredila ‘oversize’ sončna očala (49,99 ).

MODNA BOGINJA
Ali je še kaj bolj ženstvenega od brezšivnega krila (39,99 €) in topa v kompletu (39,99 €)? Videz odlično zaključijo še veliki opazni zeleni uhani. Za prave modne boginje!

 

V svoj snemalni objektiv je kolekcijo ujel tudi talentiran Felix Foxx, ekskluziven video pa si lahko ogledate spodaj:

Vsa oblačila in modni dodatki nove Queendom kolekcije H&M Studio bodo kupcem na voljo od 16. septembra dalje na spletni strani www2.hm.com. Jutri pa vam razkrijemo tudi naslovnico nove številke GRAZIA v duhu nove kolekcije ter zakulisje njenega nastajanja. Ne zamudite!

Fotografije: Tibor Golob
Kreativna zasnova in stiliranje: Špela Štamol
Model: Gabriela Iliescu
Snemalec: Felix Foxx
Ličenje: Doroteja Premužič
Pričeska: Kristjan Skamljič
Asistent fotografa: Elisey Ozerov
Posebna zahvala Letalsko-navtičnemu društvu Pegaz.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si