H&M Studio AW16 v Parizu

Modna hiša H&M je ponovno navdušila, tokrat v Parizu!

Emma Roberts, Ciara and Kate Mara so bile gostje  sinočnje predstave H&M Studio AW16, ki se je dogajala pod obokanim stropom zgodovinske borze Bourse de Commerce v  Parizu, kjer so bile navdih močne ženske in lepota neodvisnih umov.

Manekenke, kot so Amber Valletta, Jourdan Dunn, Freja Beha Erichsen, Ashley Graham, Soo Joo Park in Hari Nef, so se pojavile v oblačilih, ki so izražala individualnost ženske in raznolikost ženskega značaja. Sprehodile so se po posebej zasnovani stezi, ki je imela čistost in čarobnost zamrzlega jezera in je odražala vpliv narave na kolekcijo.

[sliderpro id=”736″]

Celotni poudarek je bil na kolekciji, ki kombinira izrazito krojenje s švedsko zapuščino in spretnostjo ročne izdelave. Vidno je bilo sveže zanimanje za ženstveno silhueto, pri kateri je poudarek na ramenih in pasu, kanček dramatičnosti pa so dodali klobuki kravjih pastirjev in kavbojski škornji.

„Ta kolekcija poudarja moč in lepoto žensk ter način izražanja te moči s pomočjo našega sloga. Všeč mi je kontrast izrazitega krojenja in ročno izdelanih detajlov iz švedske dediščine in folklore,“ je še povedala Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka pri H&M-u.

H&M Studio je ključna sezonska kolekcija pri H&M-u, ki ima svojo lastno oblikovalsko ekipo. Ta omejena kolekcija bo od 8. septembra na voljo v 200 prodajalnah in na spletu, več utrinkov s včerajšnjega dogodka pa v galeriji spodaj …

[sliderpro id=”737″]

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si