H&M Studio SS19 z izpopolnjeno željo po popotovanju

H&M predstavlja kampanjo za svojo kolekcijo H&M Studio SS19, “The Glam Explorer”, ki jo je stilirala Géraldine Saglio in fotografiral Lachlan Bailey, s čudovito pokrajino Arizone v ozadju. H&M se je tokrat odločil, da zamenja modno brv pariškega tedna mode za puščavo Sedona v Arizoni, kjer bo upodobil to čudovito kolekcijo, navdihnjeno po glamurozni pustolovki, v izjemnem naravnem okolju.

Po besedah Pernille Wohlfahrt, vodje oblikovanja pri H&M je “Kolekcija H&M Studio SS19 namenjena glamuroznemu, pustolovskemu duhu. To kolekcijo smo oblikovali za žensko, ki se ne želi omejevati. Morda bo en večer šla na zabavo v krilu z bleščicami, naslednje jutro pa se že zgodaj zjutraj sproščala ob jogi v svojih črtastih pajkicah kovinske barve – zato smo zelo navdušeni, da lahko predstavimo kolekcijo v puščavi Sedona, v Arizoni, z glamuroznim in pustolovskim duhom, ki navdaja oblačila iz kolekcije.” Z njo se strinja tudi Géraldine Saglio, stilistka in kreativna svetovalka, ki je o kolekciji povedala sledeče: “Delati na kolekciji SS19 skupaj s H&M Studio ekipo, je bil zame čudovit projekt. Želeli smo zajeti to bogato mešanico visokega glamurja in narave v svoji najbolj divji obliki, navdihnjeno po znamenitem francoskem filmu Le Sauvageiz leta 1975, kjer Catherine Deneuve igra pobeglo zaročenko na tropskem otoku. Kombinacija visokega glamurja in enostavnejših kosov predstavlja moj stil – rada se oblačim na tak način in upam, da bo drugim ženskam tudi všeč.”

Kolekcija SS19, ki si je za svojo muzo izbrala svobodno in glamurozno pustolovko, ponuja vsestransko mešanico razburljivih in vpadljivih kosov. Z referenčnim moodboard-om, ki vključuje živahne barve odsevov v vodi, so ključni kosi kolekcije čudovita obleka s potiski, dekadentno krilo z bleščečimi deli in strukturirana jakna – vsi ti kosi predstavljajo brezčasen glamur. Edinstveno zgodbo lahko spremljate na #HMStudio, kolekcija pa bo na voljo na spletu od 21. marca.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si