H&M že ta mesec odpira spletno trgovino za Slovenijo

HM_2Modne navdušenke, pozor! H&M Hennes & Mauritz AB, eden od največjih trgovcev na svetu, poznan po ponudbi mode in kakovosti po najugodnejši ceni na trajnosten način, s ponosom naznanja odprtje težko pričakovane spletne trgovine za Slovenijo.

Ob odprtju 31. marca 2016 bo H&M-ova spletna trgovina slovenskim kupcem ponudila nekaj za vsakogar!

V spletni trgovini H&M bodo kupcem na voljo podobne kolekcije kot v fizičnih trgovinah, s tem pa bodo dobili dostop do široke palete oblačil in modnih dodatkov za ženske, moške, najstnike in celotno linijo za otroke. V ponudbi bodo skozi vse leto tudi ekskluzivni kosi, ki bodo na voljo zgolj na spletu.

V spletni trgovini H&M bodo na voljo tudi izdelki z oddelka H&M Home, kar bo s sezonsko izbiro izdelkov v vaš domu prineslo H&M-ov občutek za modo in zabavo. S prihodom spletne trgovine bodo slovenski kupci dobili neposreden dostop do dodatkov za dom po najugodnejši ceni.

“Navdušeni smo, da bomo odprli spletno trgovino za Slovenijo,” pravi Claudia Oszwald, deželna direktorica H&M za Avstrijo, Slovenijo, Hrvaško in Srbijo. “Ta pomemben mejnik v celoti zaokroži H&M-ovo večkanalno ponudbo. Skupaj z 12 trgovinami v Sloveniji bodo naši slovenski kupci imeli 24-urni dostop do naših najboljših modnih kolekcij in kolekcij za dom tudi preko svojih računalnikov, mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov, kjerkoli v Sloveniji.”

Ob prihodu e-poslovanja bo H&M kupcem ponudil tudi številne odlične otvoritvene ponudbe v spletni trgovini. Novi naročniki modnih spletnih novic Newsletter pa bodo prejeli 25-odstotni popust na najljubši izdelek.

HM_1 HM_3

Spletno nakupovanje na hm.com bo dopolnilo nakupovalno izkušnjo pri H&M. Kupci si bodo lahko ogledali najnovejše kolekcije, našli navdih na spletnem mestu “H&M Life”, se prijavili na modne spletne novice Newsletter ter s H&M-om in drugimi kupci komunicirali prek socialnih medijev. Vse, kar naši kupci ljubijo pri H&M, bo sedaj dostopno s preprostim klikom na gumb, kjer koli v Sloveniji.

 Za več informacij in najnovejših novicah o H&M, pa obiščite hm.com

Mi že komaj čakamo konec meseca, pa vi? 😉

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si