Honor je totalno kul!

Manca Notar s svojim Honorjem 8 Pink

Manca Notar s svojim Honorjem 8 Pink

Honor s svojimi pametnimi telefoni navdušuje mlade predvsem zaradi odličnih fotografij in pa modernega videza. Prevzel je tudi slovenska adrenalinska športnika – suparko Manco Notar in skejterja Timoteja Lampe Ignjića, ki sta ponosna ambasadorja znamke in uporabljata Honorjevega paradnega konja, Honor 8. Manca in Timotej se strinjata, da je Honor 8 odličen telefon, kot prednosti pa navajata predvsem odlične fotografije, s katerimi navdušujeta svoje oboževalce na družbenih omrežjih in odlično baterijo, ki zdrži zelo dolgo, hkrati pa se izredno hitro napolni.

Honor na mobilnem kongresu v Barceloni

Honor, sestrska znamka kitajskega Huaweija, je predstavljala svoje telefone tudi na mobilnem kongresu v Barceloni (MWC). Izstopal je paradni konj Honor 8, ki je zelo priljubljen tudi v Sloveniji. Videli smo tudi futurističen Honor Magic, ki je zaenkrat na voljo samo na Kitajskem, in Honor 6x, ki pa bo že konec pomladi na voljo tudi pri nas.

Timotej se trenutno pripravlja na tekmovanja v sončnem Los Angelesu.

Timotej se trenutno pripravlja na tekmovanja v sončnem Los Angelesu.

V Barceloni pa nismo videli Honorja 8 Lite, ki ga je Telemach razglasil za telefon meseca in ga je v Sloveniji že mogoče kupiti po zelo ugodni ceni. Gre za odličen telefon, pri katerem simetrična zasnova ter zaobljeno steklo poskrbita, da je telefon kompakten ter se lepo prilega roki. Uporabnike bo navdušil Fingerprint 4.0, zaradi katerega je izboljšana hitrost odklepanja telefona – Honor 8 Lite to naredi v pičle 0,3 sekunde, kar je 40 % hitreje kot senzorji prejšnje generacije.

Honor 8 Lite že navdušuje v Sloveniji.

Honor 8 Lite že navdušuje v Sloveniji.

Kot je značilno za Huaweijevo sestrsko znamko, ima tudi Honor 8 Lite odličen fotoaparat, ki omogoča hitro izbiro ISO parametrov in predogled vizualnih učinkov, izbira hitrosti zaklopa in simultano shranjevanje fotografij v JPG formatih. Omogoča tudi panoramske posnetke, ki so zagotovo eden izmed trendov v fotografiji. Popoln selfie omogoča 8 MP prednja kamera, ki ima tudi prednastavljene lepotne filtre in funkcijo hitrega prepoznavanja obrazov.

Več na: www.hihonor.com

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si