Horoskop (1. 9.– 30.9. 2018)

BIK_shutterstock_213002755 Bik
Vdih, izdih, vdih, izdih … Ko vam za vsakodnevne izzive zmanjka elana, bi si morali vzeti nekaj časa samo zase. To še posebej velja za vašo letošnjo jesen, saj bo delovno zelo aktivna. In ne skrbite, stvari se bodo uredile same od sebe.
DVOJCKA_shutterstock_213002683 Dvojčka
Priznajte si: Že dolgo hrepenite po nekom iz vaše bližine. Ker vam bo september na področju ljubezni zelo naklonjen, zberite pogum in vašo naklonjenost izrazite na glas. Vaša iskrenost bo zagotovo poplačana!
RAK_shutterstock_213002752 Rak
Preveč se žrtvujete za druge ljudi. Le zaradi tega, ker lahko izkoriščajo vašo dobroto, ste za prijatelje postali nenadomestljivi. To ni zdravo za vas, kar se pozna tudi na vašem čedalje slabšem počutju. Čas je, da poskrbite tudi zase!
LEV_shutterstock_213002692 Lev
Poletje se je poslovilo, vi pa se s tem nikakor ne morete sprijazniti. Le s težavo se vračate v običajen delovni ritem. Okolica to le težko sprejema, še posebej na delovnem mestu, kjer se ob daljši ležernosti lahko znajdete v velikem kaosu. Zbudite se!
DEVICA_shutterstock_213002701 Devica
Za vas je zelo pomembno mnenje drugih ljudi, zato včasih prikimavate povedanemu, tudi če se povsem ne strinjate z nekom. Bodite odkriti. Verjemite, nihče ne bo jezen na vas, vaše počutje pa se bo drastično izboljšalo.
TEHTNICA_shutterstock_213002695 Tehtnica
Imate velike načrte, vendar prehitro obupate, če nekaj takoj ne deluje. Ostanite mirni. Le tako boste obvladali situacijo in na dolgi rok tudi uspeli. Poleg tega ne pozabite na svoje bližnje. Oni so tisti, ki vam vedno stojijo ob strani.
SKORPIJONshutterstock_213002686 Škorpijon
Se lahko iz nedolžnega poletnega flirta razvije nekaj resnega? Ja, zakaj pa ne! Če ne drugega, dajte novi ljubezni priložnost. Zabavali se boste pa še bolj sproščeni in posledično uspešnejši boste na delovnem mestu, kjer vas čaka zelo kreativna jesen.
STRELEC_shutterstock_213002698 Strelec
Vaše zasebno življenje trenutno cveti, saj imate vse, kar ste si od nekdaj želeli. Zaradi tega nekoliko popuščate na delovnem področju, ki od vas zahteva resnost in prisotnost, ne pa zasanjanosti. Zberite se, saj lahko vaše pomanjkanje koncentracije hitro opazijo nadrejeni.
KOZOROG_shutterstock_213002689 Kozorog
Ste v obdobju, ko na okolico zelo dobro vplivate in ste zato vedno obdani z ljudmi. Vaši karizmi se trenutno namreč ni moč upreti. Izkoristite vsa laskanja za nekaj dobrega. Saj veste, kako pravijo: Dobro se z dobrim vrača.
VODNAR_shutterstock_213002680 Vodnar
Zaradi uspeha na ljubezenskem področju boste postali samozavestnejši in dobili boste potrebno vzpodbudo za vaše poslovno področje. Čakajo vas pomembni pogovori, ki bodo prav zaradi tega uspešnejši, kot ste mislili.
RIBI_shutterstock_212996707 Ribi
Dovolj je lenarjenja. Vstanite in bodite aktivni, saj se boste le tako lahko spoprijeli z jesenskimi izzivi, ki so pred vami. Šport je nekaj, kar ste zadnje čase opuščali, vendar boste le s telesno aktivnostjo dobili dovolj energije, ki jo sedaj v službi nujno potrebujete.
OVEN_shutterstock_213002704 Oven
Vaša šibka točka je zapravljanje. Resda vaše finančno stanje trenutno zaradi tega ni ogroženo, vendar se lahko zadeve hitro spremenijo. Bodite realni, kar se tiče želj. Sami pri sebi veste, da je nekaj pametno prihraniti tudi za hude čase.

 

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri