Horoskop (1. 10.– 31.10. 2018)

BIK_shutterstock_213002755 Bik
Če uživate v adrenalinu, vam bo ta mesec pisan na kožo. Obetajo se vam dnevi, ko se vam bo zdelo, da je vse ena sama vožnja z vlakcem smrti. Napetost bo na višku, vendar je bo tudi za tiste najbolj vzdržljive konec meseca preveč. Poskrbite za sprostitev.
DVOJCKA_shutterstock_213002683 Dvojčka
Na delovnem mestu veljate za osebo, ki je zanesljiva in stoodstotno obvlada to, kar dela. Prav zaradi tega se na vas obračajo tako sodelavci kot nadrejeni. V tem mesecu boste zaradi tega še pod dodatnim pritiskom, vendar ne pustite, da vas to vrže s tira.
RAK_shutterstock_213002752 Rak
Prijatelji in hobiji so v vašem življenju trenutno na prvem mestu. In prav je tako! Po napornem delovniku namreč ni boljšega, kot si sprostiti misli med ukvarjanjem z dejavnostjo, ki jo imate radi. Samo tako dalje!
LEV_shutterstock_213002692 Lev
Vaš moto: Nasmeh nič ne stane, vendar čudežno deluje! S pozitivno karizmo očarate vse okoli sebe. Ker so vam trenutno zvezde zelo naklonjene, je morda čas, da se spopadete s staro zamero. Konstruktiven pogovor bo zgladil problem.
DEVICA_shutterstock_213002701 Devica
Trenutno vam gre vse kot po maslu, naj gre za zasebno življenje ali posel. Dobite, kar hočete. In to vas tudi straši, saj težko verjamete, da vam po dolgem času ni treba skrbeti. Uživajte v sreči, zaslužili ste si jo!
TEHTNICA_shutterstock_213002695 Tehtnica
Super bi bilo, če bi imeli namesto dveh štiri roke. V vašem življenju se veliko dogaja in zdi se vam, da vedno nekdo nekaj hoče od vas. Sprostite se in tu in tam povejte »ne«. Lažje vam bo. Ob tem ne pozabite na počitek. Potrebujete ga.
SKORPIJONshutterstock_213002686 Škorpijon
Zadnje čase se vam je dogajalo veliko vsega. Tako, kot je skrajni čas, da uredite svojo jesensko garderobo, uredite tudi svoje misli in prioritete. Boste videli, ko boste vse postavili na svoje mesto, bodo stvari kristalno jasne.
STRELEC_shutterstock_213002698 Strelec
Vaša samozavest je v zadnjem času narasla na višino Eifflovega stolpa. To ni nujno vedno slabo, vendar ker mislite, da ste nezmotljivi, vas bo to lahko veliko stalo tako na poslovnem kot zasebnem področju. Prizemljite se.
KOZOROG_shutterstock_213002689 Kozorog
Tiste, ki še niste v resni zvezi, čaka jesenska romanca, ki vam bo spodnesla tla pod nogami. Lepo je biti zaljubljen, zato ne komplicirajte, le uživajte v pozornosti, ki vam je namenjena. Za vse, ki ste že v zvezi, pa bo oktober poskrbel za dodatno začinitev.
VODNAR_shutterstock_213002680 Vodnar
Na delovnem mestu vas čaka težka preizkušnja. Zdelo se vam bo, da nič ne delate prav. Zdržite in ne popustite pritiskom ter zaupajte vase. Tako boste celotnemu kolektivu dokazali, da ste sposobni več, kot je marsikdo mislil o vas.
RIBI_shutterstock_212996707 Ribi
Dobra volja in energija sta tisto, kar sije iz vas. Ne pustite, da bi vam to kdo vzel, saj vpliva dobro tako na vas kot na vašo okolico. Prav zaradi tega se izogibajte nergačev in uživajte v družbi enako mislečih. Pred vami je čudovit mesec!
OVEN_shutterstock_213002704 Oven
Tako pri partnerju kot pri sodelavcih lahko dobite veliko dodatnih točk, vendar se boste morali zanje malo bolj potruditi, kot ste bili do sedaj vajeni. Tudi za vas je prišel čas, ko si boste morali priznati, da iz nič ni nič.

 

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri