Horoskop (5. 4.–12. 4. 2015)

BIK_shutterstock_213002755 Bik
Zunaj se prebuja pomlad in ker ste človek, ki uživa v naravi, se že veselite toplejših dni. Vreme bo pozitivno vplivalo tudi na vašo voljo, tako da boste z njo “okužili” tudi vse okoli vas. Ljudje bodo tako v naslednjih dneh radi v vaši bližini, kar vam bo prineslo tudi veliko pozitivnih sprememb v vašem vsakdanjem življenju.
DVOJCKA_shutterstock_213002683 Dvojčka
Trenutno vas daje pomladanska utrujenost in prav nič se ne veselite turobnih, enoličnih dni. Zelo si želite spremembe, vendar se zavedajte, da k temu morate največ prispevati vi sami. Nerganje vas ne bo nikamor pripeljalo, zato vzemite življenje v svoje roke in začnite bolj pozitivno gledati na stvari, ki se vam trenutno dogajajo.
RAK_shutterstock_213002752 Rak
Doma in v službi ste polno zaposleni. Včasih se vam zdi, da vsega ne boste zmogli, zato je skrajni čas, da si v vašem življenju postavite prioritete. Nihče ne more narediti vsega in tudi vi niste nobena izjema. Ko si boste to razčistili, vam bo veliko lažje in velik kamen se vam bo odvalil od srca.
LEV_shutterstock_213002692 Lev
Po naravi ste zelo močni in le malo stvari vas stre. Vendar pa bodo govorice, ki jih širi vaš nekdanji prijatelj, sedaj vseeno načele vašo debelo kožo. Uprite se mu in razjasnite stvari. Vsekakor pa se vam z ljudmi, ki so tako negativno nastrojeni, niti ni treba posebej ukvarjati, ampak se jih raje ognite. Vi jih namreč v svojem življenju ne potrebujete.
DEVICA_shutterstock_213002701 Devica
Sedaj je čas za ljubezen. To področje ste zelo zanemarjali. Tisti, ki ste v zvezi, boste ta teden pred veliko preizkušnjo. Razmislite, kako se boste odzvali in ne reagirajte eksplozivno. Tistim, ki ste samski, pa se obeta burno ljubezensko razmerje, ki vam bo močno zamajalo tla pod nogami.
TEHTNICA_shutterstock_213002695 Tehtnica
Ta teden so vam zvezde naklonjene, zato je čas za pomembne odločitve in dejanja. Ker boste pozitivno naravnani, bodo tudi vaši rezultati taki. Trenutno pozitivno situacijo lahko obrnete v prid sebi tudi na finančnem področju, ki je v preteklosti nekoliko šepalo. Oddahnili si boste in začeli končno malo uživati.
SKORPIJONshutterstock_213002686 Škorpijon
Ni je stvari, ki se je vi ne bi lotili z veliko zagnanostjo. Ste trmast, a obenem pošten človek, kar bo ta teden prišlo še posebej do izraza. V službi se že dolgo dokazujete, in čeprav ste mislili, da tega nihče ne opazi, boste prav ta teden deležni pohvale. Izključeno ni niti napredovanje …
STRELEC_shutterstock_213002698 Strelec
Vaša negativnost vas ne bo nikamor pripeljala. Nasmehnite se. Ni vse tako črno, kot si vi zamišljate. Poleg tega so vam ta teden zvezde dokaj naklonjene, tako da je čas, da se lotite stvari ali pogovora, ki ga že dolgo odlašate. V vaši družbi je namreč nekdo, ki si močno želi vaše bližine.
KOZOROG_shutterstock_213002689 Kozorog
Za vas je vsak dan praznik. Zadnji dnevi so res popolni in vi jih s pridom izkoriščate. Ne samo da so drugi navdušeni nad vami, tudi vi ste končno zadovoljni sami s sabo, kar se odraža tako na vašem izgledu kot na počutju. Trenutno stanje užijte v polni meri, kajti bližajo se dnevi, ko boste postavljeni na preizkušnjo.
VODNAR_shutterstock_213002680 Vodnar
Ste na razpotju in ne veste, kako se odločiti, da boste zadovoljili sebe in svojo ljubljeno osebo. Čeprav se sliši klišejsko, zaupajte svojemu srcu, saj ta odločitev nikakor ni razumska. Kakorkoli se že boste odločili, v svojih bližnjih imate veliko podporo, tako da se vam ni treba bati občutka, da ste jih pustili na cedilu.
RIBI_shutterstock_212996707 Ribi
Zadnje čase ste zelo zagledani vase, kar vam na dolgi rok ne bo prineslo nič dobrega. Res je, da ste lahko ponosni na svoje dosedanje dosežke, ni pa se vam treba bahati z njimi. Čas je, da pristanete trdno na tleh, drugače vas bo najmanjši neuspeh popolnoma potrl. Bodite veseli zase, vendar pri tem ne žalite drugih!
OVEN_shutterstock_213002704 Oven
Da, ponos res nekaj velja. Vendar preveč ponosa nikoli ni dobro. Bodite iskreni do sebe in drugih in si priznajte, da ga tudi vi tu in tam polomite. V naslednjih dneh se boste znašli pred oviro, ki jo boste le z iskrenostjo in težkim delom lahko premagali. Nič se ne bojte, saj veste, da vam bo z vztrajnostjo uspelo.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si