Hotel Flanelles Paris

So popotniki in so ti. “postopaški” popotniki v najbolj prekrasnem pomenu besede. Angleško “to wonder” ali po naše potepati se, brezskrbno postopati in tavati po mestu, se izgubljati med ljubkimi ulicami in odkrivati skrite kotičke mesta, ki so klasičnim turistom skriti pred očmi. Takšno življenje opeva in spodbuja Hotel Flanelles, ki ga boste vzljubili prav vsi pariški navdušenci. S svojo odlično lokacijo (nahaja se namreč le nekaj korakor stran od znamenitega Arc de Triomphe) je hotel odlična izhodiščna točka za raziskovanje mesta. Arc de Triomphe, imenovan tudi Place de l’Étoile, predstavlja stičišče dvanajstih glavnih pariških avenij, ki tako ponujajo različne možnosti za odkrivanje mesta, hkrati pa je ravno prav odmaknjeno od množic turistov, za pravo in avtentično pariško izkušnjo.

Hotel ponuja 25 lično opremljenih sob, ki odlično prepletajo moderni dizajn s klasičnimi, chic pariškim stilom, kjer ima udobje glavno vlogo. Kot se za Pariz spodobi, imajo gurmanska razvajanja tudi tu prav posebno vlogo, in kot pravijo v hotelu Flanelles, “jemljejo gurmanske predahe izjemno resno,” in tako z njimi želijo pričarati prav posebno izkušnjo. Tako vas bo vsako jutro pričakala prava pojedina. Domač muesli in na hotelski strehi pridelan med, “Confitures Parisiennes”, domače marmelade, ikonična šunka Jambon de Paris iz Doumbéa, ob spremljavi svežega kruha in slaščic je le delček bogate hotelske ponudbe. Vsako popoldne vas po napornem potepanju po francoski prestolnici v hotelski restavraciji pričakata čaj in sveže pečeno pecivo, med 6 in 8 uro zvečer pa si lahko tam kar sami zmešate koktalj po lastnem okusu! Seveda pa ne smemo pozabiti na hotelski legendarni prigrizek, club sendvič, ki je na voljo v najrazličnejših kombinacijah, ki pričarajo pravo eksplozijo okusev!

Piko na i celotnemu razvajanju pa seveda doda hotelski spa, ki ponuja različne lepotne tretmaje, savno, ter prav posebno sobo s slano steno, ki naj bi dodatno vplivala na pozitivno razpoloženje.

Hotel Flanelles Paris

14, rue Brey 75017 Paris, France

https://www.hotelflanelles.paris/en/hotel-design-paris

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si