Hotel Mayfair

Hotel Mayfair je klasična izbira za goste, ki se zavedajo kakovosti in si želijo živeti v trendovski soseski blizu glavne postaje v Kopenhagnu. Hotel se nahaja v priljubljeni četrti Vesterbro, ki velja za popolno okolje za mlade družine z otroki in ponuja pisan nabor lokalnih neodvisnih trgovin, trendovskih restavracij, prijetnih kavarn in veliko mest za druženje s pristnim skandinavskim vzdušjem. Tivoli, predel Meatpacking District in Strøget so oddaljeni le nekaj minut hoje, zato je hotel Mayfair odlično izhodišče za raziskovanje mesta.

Hotel ponuja sobe različnih velikosti, v duhu skandinavskega minimalizma, nežnih barv in naravnih tekstur. Moderni videz, skupaj s klasično kopalnico, kjer elegantni dodatki poudarijo moderno estetiko, popolno kombinacijo skandinavske elegance in sodobnega udobja.

Samopostrežni zajtrk ponuja široko paleto lokalnih danskih okusov, kot so kremasta umešana jajca, sveže iztisnjen sok, hrustljava slanina in narezki najvišje kakovosti. In seveda ni nič drugega kot skodelica organske kave podjetja Damn Good Coffee Company, ki bi dopolnila vaše jutro. Hotel sodeluje tudi z lokalno pekarno, tako da lahko gostje zjutraj vedno uživajo v sveže pečenem kruhu iz kislega testa. In najboljši od vseh? Okusen zajtrk je na voljo vsem, zato vam niti ni treba biti hotelski gost, da bi razvajali svoje brbončice.

Pika na i je hotelski lounge z odprto teraso, v hotelu Mayfair namreč verjamejo v več kot le ponudbo prenočišča; Prizadevajo si ponuditi izjemno izkušnjo, ki odraža živahno kulturo in edinstvene okuse lokalne skupnosti. Vabljeni ste torej, da v hotelskem lounge-u raziščete skrbno izbiro, ki prikazuje najboljše iz kopenhagenske scene pijač. Od drznega okusa To Øl Beer do prefinjene umetnosti Mikropolis Cocktails in osvežilnih not Folk Kombucha – naš salon je poklon raznolikosti lokalnih pijač, ki jih bomo uživali nastavljanju skandinavskemu soncu. 

Celotni hotel je predan trajnostnemu hotelskemu upravljanju in zavezanosti k odgovornim okoljskim standardom in zagotavlja, da ohranjajo najvišjo raven prijaznosti do okolja v vseh njihovih dejavnostih.

Hotel Mayfair

Helgolandsgade 3
1653 Copenhagen
Denmark

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si