Hotel Mirna – brezskrben oddih za vso družino

Kaj pravite na zabavne družinske počitnice z vašimi najmlajšimi brez kakršnegakoli stresa, saj prtljage skorajda ne potrebujete? V avto “spakirajte” le sebe in otroke ter se odpravite v nov družinski Socializing Hotel Mirna – en izmed šestih hotelov LifeClass Portorož, ki se nahaja nedaleč stran od morja in plaže, obdan z zelenimi krošnjami mediteranskih dreves.

 

 

 

Družinam prijazen hotel ima največje družinske sobe v Portorožu. Vi in vaši nadobudneži boste lahko uživali v Happy Family Room, ki je odlična izbira za sproščujoče družinske počitnice na morju, saj se boste tukaj počutili kot doma. Na 60 se nahajajo velika kopalnica s kadjo in tušem, balkon, dvoposteljno ležišče, dve dodatni ležišči, ponujajo pa vam še možnost dodatnega pomožnega ležišča in otroške postelje. Pa igrače za razvedrilo? Stopnička v kopalnici, da si bo vaš malček lahko sam umil roke? In mini obešalniki za poletne oblekice vaših princesk? Kopalni plašček za vašega malega razbojnika? Tudi to imajo za vas.
Izberete lahko tudi Big Family Room, sobo, kjer se bodo vaši otroci počutili kot v pravljici, vi pa kot na počitnicah. Vezani sobi v skupni velikosti 80 imata dve kopalnici (s kadjo in tušem), dvoposteljno ležišče, dve dodatni ležišči za največ 4 otroke, dva balkona in še možnost dodatne otroške postelje. S previjalno mizico previjanje na postelji zdaj ne bo več potrebno. A ni to udobno?

Happy Family Room

 

To pa še ni vse! Imajo tudi lasten zunanji bazen, neposredno notranjo povezavo z bazeni z ogrevano morsko in termalno vodo ter drugo wellness ponudbo. GRAZIA je tam preživela vikend, se načofotala, pekla piškote z animatorji in naigrala ter zdravo jedla s 3-letnim fantkom, ki je bil najbolj navdušen nad MINI-IONI.

 

 

 

 

Pri njih bodo uživali vaši otroci, ob njih pa tudi vi, saj boste končno brezskrbno na počitnicah. GRAZIA se je o tem prepričala na lastne oči, prepričajte se še vi!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si