Hotel Pulitzer Amsterdam

Skrit med romantičnimi amsterdamskimi kanali in drobnimi uličicami …

V strogem centru mesta Amsterdam, se skrit med romantičnimi kanali in drobnimi uličicami nahaja prav poseben hotel, Hotel Pulitzer Amsterdam. Petindvajset prenovljen klasičnih amsterdamskih hiš iz sedemnajstega in osemnajstega stoletja združenih v pravi arhitekturni biser, z bogato in pisano zgodovino.

Hotel Pulitzer Amsterdam

Hotel ponuja štiri tipe sob (cosy, classic, generous in family soba) in številne suite, vse opremljene s prekrasnim interierjem in vrhunskimi produkti, kot je Le Labo kozmetika, ki vas čaka v marmornati kopalnici. Seveda pa boste v Pulitzer Amsterdam razvajali tudi svoje brbončice. Hotel namreč goji globoko strast do elegantnega kulinaričnega ustvarjanja, ki ga lahko izkusimo v kavarni Pause, restavraciji Jansz in Pulitzerjevem baru.

V Pause si bomo s pogledom na teraso in notranji vrt odpočili ob kavi, kozarcu vina in lahkih prigrizkih. Za kosilo ali zajtrk se bomo ustavili v Jansz, ki spretno kombinira klasične jedi z modernim pridihom, za tisti pravi klasični koktajl v debelem usnjenem naslanjaču pa bomo večer preživeli v hotelskem baru. Hotel ponuja številne sobe namenjene za različne tipe dogodkov, fitnes, najem kolesa, ladjice ali limuzine, torej vse in še več za res popoln obisk mesta Amsterdam!

Hotel Pulitzer Amsterdam

Prinsengracht 323

1016 GZ Amsterdam

Home Page

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si