Huawei je pripravil večer vrhunskih doživetij

 

Lokalna predstavitev novih telefonov Huawei Mate 10 Pro in Mate 10 Lite je potekala na Ljubljanskem gradu, kjer so poleg umetne inteligence, ki jo kot tako prvič srečamo v telefonu,  večer narekovali atraktivni plesni nastopi ter odlična glasbena kulisa Alye in Nine Pušlar.

Gostje so se razvajali ob Jezerškovih specialitetah in v eksperimentalnih kotičkih preizkusili novosti, ki jih prinaša ta prestižna linija telefonov Huawei, premierno pa so si lahko ogledali tudi televizijski oglas, v katerem nastopa Massimo Savić.

Ocene iz prve roke
Kaj združuje Alenko Košir, Dunking devils, Nino Pušlar, Alyo, Cirila Komotarja, Ajdo Sitar in Katarino Čas? Strast do tega, kar počnejo, in uporaba najnovejšeh telefonov Huawei Mate 10 Pro.  Vsi potrjujejo, da Mate 10 Pro navdušuje z umetno inteligenco, odlično kamero in zmogljivo baterijo, seveda pa ni moč spregledati vodoodpornosti, ki še kako prav pride ob kaki nerodnosti, kot nam je sporočila Katarina, ki trenutno snema nov film v Dominikanski republiki.


Izdelek, o katerem govorijo v presežnikih

Paradni konj Huawei Mate 10 Pro  navdušuje z umetno inteligenco, odlično kamero (v prednaročilu tudi s 360-stopinjsko kamero kot darilom), zmogljivo baterijo in z vodoodprornostjo. Čeprav Huawei Mate 10 Pro opredeljujejo sami presežniki, Huawei Mate 10 Lite pa ponuja veliko zmogljivosti za zmerno ceno, sta oba, vsak na svoj način, prepričala ocenjevalce mednarodnih testov, ki so jim podelili visoke ocene in uvrstitve. Že to je zadostno jamstvo, da bodo njihovi uporabniki in lastniki več kot le zadovoljni.
“Huawei se je trdno usidral na drugo mesto najbolj prodajanih telefonov s kar 28% deležem v Sloveniji,” je povedal Jackie Zhao, regijski direktor Huawei Business Consumer Group. “Z izpolnjevanjem obljube o umetni inteligenci prinaša nova Mate serija prihodnost, ki je oblikovana za obogatitev uporabniške izkušnje. To je točno to, kar smo si želeli,” je dodal Matjaž Kermelj, direktor Huawei Slovenija.

Silak od znotraj, lepotec navzven
Huawei Mate 10 Pro ima procesor Kirin 970, ki je prvi procesor za pametne telefone z umetno inteligenco. Procesor je sposoben simultano procesirati kompleksne operacije med interakcijo z okoljem, imel pa naj bi tudi 25 odstotkov izboljšano zmogljivost in 50 odstotkov boljšo učinkovitost v primerjavi z običajnim CPU-procesorjem.
Huawei Mate 10 Lite in Mate 10 Pro že na prvi pogled navdušujeta s kompaktnim in elegantnim dizajnom. Oba telefona imata tanek aluminijast okvir ter rahlo ukrivljeno ohišje. Pro očara s sedemslojnim steklenim ohišjem, ki telefonu vdihne neverjetno eleganco in prefinjenost.
Navpična dvojna Leicina kamera je na zadnji strani telefona Huawei Mate 10 Pro, umeščena v vodoravni pas rahlo svetlejše barve, ki daje telefonu unikaten videz. Mate 10 Pro ima najnovejšo različico operacijskega sistema (Android 8.0 Oreo), fotoaparat z Leicinimi lečami,  podporo mobilnim omrežjem (4.5G) in možnost uporabe dveh kartic SIM.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si