Huawei prejel nagrado EISA “Best Smartphone of the Year” za Huawei P20 Pro


Huawei Consumer Business Group je prejel nagrado s strani organizacije European Image and Sound Association (EISA).

Gre za skupino, ki jo sestavlja 55 najbolj priznanih revij na svetu s področja potrošnike elektronike. Huawei P20 Pro je prejel naziv “EISA Best Smartphone of the Year 2018–2019” s strani organizacije zaradi predanosti podjetja Huawei kakovosti, oblikovanju in zmogljivosti, kot tudi na podlagi preteklih rezultatov pri predstavitvi stilskih, zmogljivih in zmagovalnih naprav. To je že šesto zaporedno leto, v katerem je Huawei prejel priznanje s strani organizacije EISA.
“Za nas je najbolj pomembna nagrada ustvarjati izdelke, ki uporabnikom omogočajo užitek in zabavo s fotografijo na pametnih telefonih. Huawei P20 Pro omogoča bogat nabor fotografskih lastnosti, ki pomagajo ujeti in deliti trenutke, ki pomenijo največ našim uporabnikom,” je povedal Li Changzhu, podpredsednik segmenta za telefone pri Huawei Consumer Business Group.
EISA je izbrala Huawei P20 Pro kot najboljši pametni telefon leta, ker je najbolj napreden, inovativen in tehnično izpopolnjen pametni telefon, kot tudi popoln sopotnik mobilnim uporabnikom. Hkrati pa tudi postavlja trende na področju mobilne fotografije.

Huawei bo nagrado formalno prejel med slavnostjo na sejmu IFA, ki bo 31. avgusta v Berlinu.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si