Huawei Pura 70 Ultra premagal vse: Najvišja ocena Dxomark!

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini – impresivnih 163 točk. Dxomark, priznana organizacija za ocenjevanje kakovosti fotoaparatov in kamer v pametnih telefonih, je s pomočjo številnih znanstvenih meritev in analiz, Huawei Pura 70 Ultra postavila na sam vrh. To potrjuje njegovo izjemno fotografsko odličnost.

Foto: Huawei

Revolucionarni korak v razvoju mobilne fotografije

Pametni telefoni serije “P” so letos preimenovani v “Pura”, telefon Huawei Pura 70 Ultra pa s seboj prinaša celo vrsto inovativnih tehnologij. Med njimi je funkcija Ultra SnapShot, ki omogoča fotografiranje predmetov, ki se premikajo s hitrostjo tudi do 300 kilometrov na uro. To pomeni, da lahko zamrznete najbolj dragocene trenutke, naj bo to hišni ljubljenček, ki teče proti vam, ali najljubši športnik v akciji. Strokovnjaki so izpostavili tudi samodejno ostrenje, ki zaradi natančnosti in visoke hitrosti deluje brezhibno v vseh pogojih, kar je posledica povečane občutljivosti na svetlobo kamer Ultra Lighting in pogona Huawei XD, za kar je prejel visoko oceno 125 točk.

Izjemna glavna kamera

Glavna kamera Ultra Lighting Pop-Out s 1-palčnim tipalom in zaslonko f/1.6 je nekaj posebnega. Mehanizem, ki objektiv med fotografiranjem potisne navzven, omogoča večji zajem svetlobe, kar rezultira v jasnejših nočnih prizorih in širšem dinamičnem razponu. Ohišje, debelo le 8,4 milimetra, omogoča, da kamera ne izstopa preveč. Kamera ima širok dinamični razpon, izjemne kontraste in prijetne barve, kar se odraža na zaslonu pri pregledovanju fotografij.

Foto: Huawei

Napredna makro fotografija

Poleg izredne glavne kamere, je Huawei Pura 70 Ultra opremljen z novo generacijo kamere Ultra Lighting Macro, ki je brez dvoma idealna za bližinsko fotografijo. Z največjo zaslonko f/2.0 med kamerami s periskopskim objektivom v industriji, zagotavlja svetle in jasne fotografije v vseh svetlobnih razmerah. Kamera je prejela oceno 164 točk, ocenjevalci pa so posebej pohvalili ostrino bližinskih fotografij ter visoko raven podrobnosti in nizko raven šuma pri vseh preizkušenih povečavah.

Navdih za globalno fotografsko kulturo

Huawei Pura 70 Ultra ni le pametni telefon, je vaša vstopnica v svet vrhunske mobilne fotografije. Z najbolj naprednimi kamerami, inovativnimi tehnologijami in izjemno kakovostjo posnetkov vas bo spremljal na vsakem koraku, pripravljen zajeti vse lepote sveta okoli vas. Vsaka vaša fotografija bo s Huawei Pura 70 Ultra prava mojstrovina.

Foto: Huawei

Izjemna avtonomija baterije

Da boste brezskrbno zajemali vse fotografije, poskrbi dolga življenjska doba baterije in hitro polnjenje. Huawei Pura 70 Ultra ponuja baterijo s kapaciteto 5.050 mAh, kar zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo. S 100-vatnim žičnim in 80-vatnim brezžičnim polnjenjem boste svoj telefon napolnili v hipu, zato boste vedno pripravljeni na akcijo.

Foto: Huawei

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si