Huawei Seeds for the Future 2022 že tretje leto zapored v Sloveniji

Zaradi hitrega razvoja informacijsko-komunikacijske panoge in tehnologije je povpraševanje po tehničnih talentih vedno večje. Ti so namreč nujno potrebni za digitalno preobrazbo družbe in gospodarstva. Zaradi velikega razkoraka med teorijo in prakso, ki ga je moč opaziti v številnih državah pa je podpora pri razvoju mladih talentov še toliko večjega pomena. Skozi program lahko pridobijo nova znanja in veščine, ki so nujno potrebne v resničnem svetu.

Seeds for the Future je osemdnevni program, ki ga že od leta 2008 Huawei izvaja v več kot 130 državah in regijah, v Sloveniji pa se izvaja od leta 2020. Program, ki bo v Sloveniji letos potekal med 7. in 14. novembrom, poleg tehnologije udeležencem omogoča spoznavanje teorije vodenja in kitajske kulture skozi interaktivno delo v mednarodni skupini.

Vsi, ki uspešno zaključijo program, dobijo certifikat in priložnost za vključitev v globalni Seeds for the Future klub (alumni klub), ki jim ponuja prostor za globalno mreženje. »Vseskozi je velik poudarek tudi na kulturnih vrednotah, zato je super priložnost, da spoznamo tuje kulture in tuje ljudi, se mednarodno povežemo,« je dejala lanskoletna udeleženka programa. Letošnje leto pa bo Huawei najboljšima študentoma omogočil, da se bosta decembra lahko udeležila European Student Summit v Atenah.

Pošljite prijavo do 23. oktobra in postanite eden od več kot 12.400 študentov iz celega sveta, ki so z udeležbo v programu poglobili svoje znanje in pridobili nove izkušnje v tehnološki panogi. Več o kriterijih za prijavo in dodatne informacije so na voljo na tej povezavi.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si