GRAZIA ekskluzivno predstavlja Huawei Watch for Lady

Po uspešnem lansiranju najboljše pametne ure leta 2015 Huawei predstavlja Huawei Watch for Lady, luksuzno različico dobro sprejete pametne ure, tokrat skupaj s Swarovski Gemstone Business. Swarovski je modne navdušenke navdušil s svetlobo in iskrenjem, zdaj pa svoje vrhunske sintetične dragulje prinaša še v Huawei Watch.
Lani izdanim in odlično sprejetim različicam pametne ure Classic, Active in Elite se tako pridružujeta Jewel in Elegant. Ponujata dve modni možnosti. Imata 68 kristalov Swarovski Zirconia, posipanih okoli z rozastim zlatom pozlačenega okvirja. Vsak meri 1,5 mm in se svetlika ter sije kot nobena druga pametna ura, ki je trenutno na tržišču. Bolj zadržana je različica Elegant, ki ima učinek narezanega vzorca okoli okvirja, prevlečenega z rozastim zlatom.
Čudovito ju dopolnjujeta dva paščka iz italijanskega usnja, ki sta na voljo v biserno beli in safirno modri barvi. Tako različica HUAWEI WATCH Jewel kot tudi Elegant imata prednaloženih 40 različnih kožic za številčnico kot pri izvirnem modelu. Poleg njih pa je še 10 ekskluzivnih ženstvenih dizajnov.

Huawei Watch Elegant

Huawei Watch Elegant

Huawei Watch Jewel

Huawei Watch Jewel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jewel in Elegant imata enake tehnične podatke kot izvirni Huawei Watch, ki velja za najboljšega v svojem razredu. Njun klasični dizajn se opira na švicarske izdelovalce in se lahko pohvali s safirnim kristalom, odpornim na praske, ki prekriva njuni krožni številčnici. Hladno kovano nerjaveče jeklo, pozlačeno z rozastim zlatom, priča o njuni trpežnosti.
Poganja ju Android Wear™ in sta združljivi s sistemom Android in iOS ter prikazujeta obvestila o klicih, sporočilih in elektronski pošti. Ura se s tehnologijo Bluetooth zna povezati z brezžičnimi slušalkami, tako da omogoča poslušanje glasbe med telovadbo – tudi brez telefona. Ker je z glasovnimi ukazi moč upravljati z glasbo in navigacijo, je popolna naprava za tek. Merilec srčnega utripa je natančen, senzor gibanja pa sledi dejavnostim, kot so hoja, tek in planinarjenje.
To je vrhunska modna ura, ki jo navdihuje klasičen dizajn in resnično uteleša točko, na kateri se srečata moda in tehnologija.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si