#HYDRABEAUTY

Modna urednica GRAZIE Tesa Jurjaševič v poslovnih prostorih in laboratorijih znamke Chanel.

 

Če nas pridno spremljate na Instagramu (@grazia_si), verjetno veste, da se je GRAZIA prejšnji teden udeležila prav posebnega dogodka. Obiskali smo namreč ene in edine, poslovne prostore in laboratorije znamke Chanel!

Ko je govora o negi kože, pri znamki Chanel vsekakor ne poznajo šale in delček njihove miselnosti, ideologije in inovativnosti smo okusili tudi mi. Pokukali smo namreč v postopek nastajanja Chanelove lepotne linije Hydra Beauty. Hydra Beauty je prva linija, ki temelji na aktivnih mikro delcih “Camellie japonice” ali japonske rože, najljubše rože nikogar drugega kot gospe Chanel seveda. S svojo tehnologijo in inovativnimi pristopi ekstrakt rožice ujamejo v posebne mikro delce, ki zagotavljajo vlaženje in globinsko nego kože, kot je še ni bilo!

Linija sestoji iz treh ključnih proizvodov, HYDRA BEAUTY Micro Serum, HYDRA BEAUTY Micro Gel Yeux oziroma krema za predel okrog oči in seveda dnevna krema HYDRA BEAUTY Micro Crème. Prava posebnost linije pa je še HYDRA BEAUTY Micro Liquid Essence, pri kateri, kakor že ime pove, gre za posebno esenco mikrodelcev s teksturo sveže vode, seveda pa ne smemo pozabiti še na dnevno in nočno masko za še dodatno nego in hidracijo kože.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Besedilo: Tesa Jurjaševič
Foto: Virgile Guinard

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri