Ideja za darilo, ki razvaja in neguje

Popolna praznična darila NIVEA in Labello – zanjo in zanj

Letošnji božično-novoletni prazniki bodo nekaj posebnega. Morda ne bo potovanj ali praznovanj na prostem, a tisto pravo praznično vzdušje boste zagotovo lahko ustvarili v zavetju svojega doma in z lepimi prazničnimi pozornostmi. Naj praznična darila ogrejejo srce, narišejo nasmehe in spodbudijo prijetne spomine. NIVEA darilni seti zagotavljajo popolno praznično darilo za vsakogar.

 

Foto: @labello

 

Naj zadiši po praznikih in nepozabni negi

V toplih domovih bo kmalu zadišalo po piškotih, cimetu in kakavu, medtem ko bomo ob znanih božičnih napevih krasili božične smrečice in opazovali iskrive lučke. Naše telo in čute bodo razvajali tudi izdelki NIVEA in Labello, ki so na voljo v lepih prazničnih setih za ženske in moške. Podarite svojim najdražjim v prihajajočih praznikih prijetne občutke in razvajanje z vonjem, ki jih spremlja vse od otroštva.

 

Kaj podariti, ko vam primanjkuje idej za lepa, a uporabna darila?

Zanjo …

NIVEA darilni set Naturally Good za ženske, NIVEA darilni set Insta Beautiful paket v kovinski košari, NIVEA darilni set Dreamy Soft Skin s torbico za ženske, NIVEA darilni set Gorgeous Look set s torbico za ženske.

This slideshow requires JavaScript.

… in zanj

NIVEA darilni set Sensitive Shave Master Kit za moške, NIVEA darilni set Deep Kit za moške, NIVEA darilni set Protect & Care Toolbox za moške.

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si