Ideja za jesensko čokoladno razvajanje

Na Sladki Istri ponovno sladice Café Centrala

Na letošnjem Tednu Sladke Istre, med 21. in 27. septembrom, se bodo z inovativnimi in pregrešno dobrimi sladicami predstavili številni ponudniki sladkih grižljajev.

 

Zanimiv ambient z lokalnim pridihom_ okusni tapasi in sladice, ki jih navdihujejo stari istrski recepti so trije razlogi za obisk Istrian bistro in Tapas bara.

 

Med njimi bodo zagotovo izstopale kreacije slaščičarjev iz Café Centrala, ki tudi letos stavijo na lokalne sestavine v kombinaciji z vrhunsko čokolado in kančkom vina. To jesen boste lahko v kavarni Café Central ter v Istrian bistro & Tapas baru, ki spadata pod okrilje Hotelov LifeClass Portorož, okušali kar dve sladki umetnini. Krostato »Opojno jesen« odlikujejo masleno krhko testo, mandljev nadev s figami, ganaš iz mlečne čokolade in vina ter sveže fige, pri tortici »Gospa Istra« pa gre za prestižen spoj najboljšega, kar ponuja Slovenska Istra – sladke zrele hruške, lešnike, vino Sladki Muškat ter cvet koromača. Vse to zaokroža penasta čokoladna krema.

Potrebujete razlog več, da se odpravite v Portorož? Poleg morja in sonca se tukaj lahko razvajate tudi z odličnimi sladicami.

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si