Ideje za moderna darila zanjo in zanj

Okrasite svoj dom s Sonyjevimi darili

Naj vaše praznike popestrijo izjemni Sonyjevi izdelki

 

 

Doživite najboljše božične uspešnice (ali jih utišajte) z zmogljivimi brezžičnimi slušalkami z odpravljanjem šumov

Sonyjeve elegantne slušalke, ki so vodilne v svoji kategoriji, bodo letos  popolno darilo za najdražje, saj ponujajo zmogljivosti, ki bodo navdušile celotno družino. Nove in povsem brezžične ušesne slušalke WF-1000XM3 zagotavljajo vrhunski visokokakovostni zvok, tako da bodo lahko poslušalci zares uživali v svojih najljubših božičnih pesmih.

Iščete nekaj, kar bi navdušilo športne navdušence? S slušalkami WF-SP900  jim boste podarili popolnega spremljevalca za med vadbo. Slušalke se ponašajo s popolnoma brezžično povezavo in 4 GB pomnilnika, poleg tega pa jih boste lahko zaradi nepremočljive zasnove vzeli kamorkoli – tudi na bazen ali morje.

Za tiste, ki želijo svojo garderobo praznično popestriti, bodo kot nalašč drzne barvne možnosti novih slušalk h.ear WH-H910N in predvajalnika NW-A105 Walkman®. Izstopajte iz množice s petimi novimi barvami – rdečo, črno, pepelnato zeleno, oranžno in modro. Barvo slušalk lahko uskladite z barvo predvajalnika Walkman® ali uporabite različne barve in tako pokažete svetu svoj slog. Ljubitelji praznične glasbe bodo lahko uživali v izboljšanem delovanju baterije in tehnologiji zvoka visoke kakovosti z glasbenimi možnostmi iz več virov za pretakanje in prenos naravnost na vaš Walkman®NW-A105.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Naj se božične zabave začnejo z odličnimi Sonyjevimi zvočniki

Naj bodo letošnji prazniki nekaj posebnega, zakaj torej ne bi podarili Sonyjevega zvočnika  EXTRA BASS SRS-XB32. Občutite globoke in močne base iz kompaktnega in vodoodpornega dizajna. Z načinom LIVE SOUND lahko uživate v tridimenzionalni glasbeni izkušnji, kot bi bili na prizorišču v živo. Zvočnik se ponaša tudi s funkcijo Party Booster za edinstveno osvetlitev in zvočne učinke. Zabavo lahko dodatno okrepite kar s svojimi prijatelji, saj lahko s funkcijo Wireless Party Chain povežete do 100 brezžičnih zvočnikov. In tako bo nepozabna zabava zagotovljena.

Iščete darilo zanj? S poustvarjanjem zvoka vinilnih plošč je izjemen gramofon  PS-LX310BT popolna izbira, saj združuje priljubljeno kakovost zvoka vinilnih plošč s priročnostjo in fleksibilnostjo povezovanja preko povezave  Bluetooth® z brežično napravo. Izkoristite Sonyjev nabor zvočnikov in brezžično poustvarite zvoke klasičnih vinilih plošč v dandanšnjem povezanem domu ter le privlecite na dan svoje stare vinilke na božično jutro.

This slideshow requires JavaScript.

 

Ujemite srčne spomine s Sonyjevimi izjemnimi kamerami

Sony α6600 je vrhunsko darilo za fotografske navdušence med prijatelji in družino. Združuje mnoge Sonyjeve najnaprednejše tehnologije v kompaktnem in lahkem ohišju. α6600 je bil zasnovan za potrebe zahtevnih fotografov in videografov.

Ponaša se z ostrenjem oči v realnem času (ang. Real-time Eye AF), ki samodejno sledi subjektu ter vas tako osvobodi, da ste lahko osredotočeni na beležnje nepozabnih prazničnih trenutkov v ločljivosti 4K. Na voljo je tudi zaslon, ki ga je moč zasukati za 180 stopinj in ki pride prav pri snemanju božičnih družinskih selfijev.

This slideshow requires JavaScript.

 

Prepustite se čarobnosti prazničnega časa s Sony BRAVIA

Po vseh prazničnih dobrotah je čas, da se udobno namestite in sprostite ob utripajočem ognju in božični filmski klasiki. Osupljivi televizorji MASTER bodo vaše slavje še popestrili in okrasili vašo dnevno sobo, televizor ZG9 8K HDR BRAVIA  pa bo vašim gostom ponudil vrhunsko izkušnjo gledanja njihovih najljubših božičnih klasik.

Televizorji MASTER Series predstavljajo sam vrh v kakovosti slike in prikazujejo sliko, ki je popolna reprodukcija zamisli ustvarjalcev vsebin tako pri diagonalah zaslona 216 cm (85”) ali 249 cm (98”). Televizor ZG9 zagotavlja, da božični filmi zažarijo v najboljši kakovosti slike, barve, kontrasta in jasnosti.

 

Spoznajte svoj ustvarjalen in zabaven potencial z novim pametnim telefonom Xperia 5

Niste prepričani, kaj bi si zaželeli za letošnje praznike? Pametni telefon Xperia 5 bo zagotovo na seznamu mnogih za letošnji božič. Združuje najboljše lastnosti pametnega telefona Xperia 1 v elegantnem in kompatknem ohišju, skupaj s trojno kamero in Sonyjevo nagrajeno tehnologijo samodejno ostrenje oči (ang. Eye AF), poznano pri Sonyjevih fotoaparatih Alpha™.

Xperia 5 Black

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si