IDENTITY DRESS 2015 na ogled do 13. decembra

V četrtek, 19. novembra 2015, se je v atriju Narodnega muzeja Slovenije odvil večerni otvoritveni dogodek mednarodne razstave modnega oblikovanja IDENTITY DRESS 2015. Šov v obliki žive oblikovalske instalacije je ob zvokih mističnega vibrafona na kreativen način prikazal postavitev tretje izdaje razstave, ki si jo lahko brezplačno ogledate vse do 13. decembra 2015!

VP_1

Za mednarodni izbor osemnajstih modnih oblikovalcev, ki upoštevajoč vodilo, da na podlagi vselej enotnega kroja ustvarijo obleko kot odsev lastne osebnosti, sta poskrbela kuratorja Eric Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak.

Foto: Tadej Bernik

Eric Maj Potočnik, sicer kreativni direktor projekta IDENTITY DRESS, je v sodelovanju z nacionalno znamko I Feel Slovenia poskrbel tudi za postavitev spremljevalne modne razstave I feel the Dress, ki skozi osem oblačil pripoveduje zgodbo o slovenski oblačilni kulturi in obenem identiteti Slovenije. Kot dopolnilna vsebina je na ogled v lapidariju muzeja – natančneje v hodniku, ki obdaja atrij.

Več informacij poiščite na: http://www.identitydress.com/

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri